; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Madalina Bellariu Vlad Gherman

Ce spune Cristina Ciobănașu despre noua parteneră a lui Vlad Gherman din serialul „Sacrificiul”: „Nu vreau să mă lungesc cu vorba”

21 January 2020

Cristina Ciobănașu a luat decizia să renunțe la rolul pe care îl avea în serialul „Sacrificiul' pentru a-și continua studiile, cel mai probabil va avea apariții episodice în al doilea sezon. Însă partenerul său de viață, Vlad Gherman va continua proiectul. 

După ce Antena 1 a anunțat noua protagonistă a serialului, o tânără frumoasă în vârstă de  25 de ani, se pare că aceasta va fi și iubita lui Vlad (Amza) în poveste. Reacțiile nu au întârziat să apară, însă Cristina Ciobănașu a răspuns curiozităților prin intermediul rețelelor de socializare: 

„Am primit foarte multe mesaje în legătură cu apariția mea sau mai bine zis cu dispariția' mea din sezonul doi  Nu vreau să mă lungesc cu vorba, dar vă rog să mă credeți când vă spun că sunt extrem de fericită să lucrez cu @madalinabellariu . E super talentată, super frumoasă, iar povestea personajului pe care îl interpreteaza o să vă emoționeze din prima clipă și o să vă facă să vă îndragostiți de ea! Pe Amza deja l-a vrăjit, pe bună dreptate!  Vlad rămane lângă mine iar Amza…'

 

Sezonul doi al serialului „Sacrificiul – Alegerea' va începe la Antena 1 în luna februarie. 

 

 

CITEȘTE ȘI:

 

Serialul „Sacrificiul' va avea o nouă protagonistă. Cine este tânăra care se alătură distribuției

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare