; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Ce spune Carla

Ce spune Carla’s Dreams despre mutarea sa de la Antena 1, la Pro TV: „Nu am zis «Da» din prima”. Va fi coleg cu Raluk

09 June 2021

Pro TV va avea o nouă emisiune în grila sa începând din această toamnă. La masa juriului emisiunii „SuperStar România' vor sta două vedete consacrate postului, dar și doi jurați veniți de la Antena 1, Raluka și Carla’s Dreams. Ce spun cei doi despre noul proiect.

Show-ul „SuperStar România', care va intra în grila Pro TV de la toamnă, îi are în juriu pe Smiley și Marius Moga, dar și pe Raluka și Carla’s Dreams. Acesta din urmă a recunoscut că a fost la un pas să refuze oferta venită de la Pro TV, scrie click.ro.

Carla’s Dreams, nicio emisiune la tv din 2018 încoace

Solistul trupei Carla’s Dreams, fost jurat al emisiunii „X Factor', nu a mai fost văzut în emisiuni TV din anul 2018. Atunci, el a participat la sezonul 8 al show-ului de talente de la Antena 1.

Despre noul său proiect, „SuperStar România',  solistul, căruia toată lumea îi spunea Sergiu, a declarat că este reprezintă o provocare pentru el. Totodată, acesta a recunoscut că nu a fost convins din prima să accepte propunerea venită din partea Pro TV.

„Deocamdată mă simt bine la masa juraților de la SuperStar România. Acest format este o provocare pentru mine. Din păcate, nu mă cunosc foarte bine cu cei din juriu, suntem din același domeniu, nu suntem amici sau cunoscuți.

În ultimul an nu am făcut muzică, mă bucur că am făcut pauză.

Nu am zis «Da» din prima atunci când am primit propunerea din partea Pro TV, pentru că nu eram sigur că vreau să fac acest proiect. Apoi m-au convins și iată-mă aici”, a declarat solistul Carla’s Dreams.

Raluka: „Voi fi jurată și înjurată'

Alexandra Raluca Nistor, alias Raluka (31 de ani), a fost una dintre concurentele emisiunii „Megastar', de la Prima TV. Ea a atras atenția presei în primăvara anului 2008, când a câștigat Marele Trofeu al Festivalului Internațional de Muzică Ușoară „George Grigoriu'.

Tot în 2008, Raluka a ocupat locul secund la Festivalul Mamaia 2008, secțiunea interpretare. În toamna aceluiași an, Raluka se înscria la preselecțiile emisiunii concurs „Megastar'. Pe parcursul competiției ea a făcut parte din formația Pepper Girls, alături de care și-a încheiat participarea pe locul secund.

Un an mai târziu, în 2009, Raluka a avut o colaborare cu DJ Sava, iar primele două cântece, „September' și „I Like (The Trumpet)', au devenit repede hituri.

Alături de Ana Baniciu, Raluka a participat la „Asia Express', la emisiunea lui Nea Marin, precum și la „Te cunosc de undeva!', toate proiecte Antena 1.

 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

 

A post shared by @superstarromania

Acum, Raluka a primit propunerea de a face parte din juriul noii emisiuni de la Pro TV, „SuperStar România'.

„Sunt prima oară jurat, în general. Am fost concurentă la Megastar, au trecut ceva ani, vreo 14 ani. Voi fi jurată și înjurată (râde). E posibil să mă mai înjure lumea. Am avut prima zi de filmare, mă înțeleg foarte bine cu echipa și mă bucur. Cel mai important lucru este că am o relație foarte bună cu colegii mei de la masă juriului. Am lucrat cu ei. Chiar dacă avem opinii, câteodată diferite.

Îmi era dor de o astfel de producție nouă. Nu m-am gândit că pot primi o astfel de propunere, însă am mai avut o astfel de tentativă, dar nu s-a finalizat. Dar m-a bucurat foarte tare când am primit propunerea prin telefon', a spus Raluka pentru sursa citată.

 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

 

A post shared by @superstarromania

 

Sursa foto: Instagram

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare