; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Cagatay ulusoy actor

Ce spune Çağatay Ulusoy despre rolul său din „Intrusul”

06 November 2017

Unul dintre cei mai frumoşi actori turci, Çağatay Ulusoy, a revenit pe micile noastre ecrane cu cel mai recent proiect al său, serialul Intrusul' (în original „Içerde'), care a avut premiera ieri la Antena 1, de la ora 16.00, şi care va mai avea o premieră şi astăzi la Happy Channel, de la ora 20.00. Astăzi veţi putea urmări primele 3 episoade, urmând ca de mâine să vedeţi câte două episoade de luni până joi, de la ora 20.00 la ora 22.00.

În Intrusul', Çağatay este Sarp Yılmaz, un tânăr ambițios care își dorește să urmeze o carieră în poliție. El ascunde însă o mare dramă. Fratele său, Mert (Aras Bulut İynemli), a fost răpit pe când ei erau copii, iar tatăl lor a fost închis pe motiv că ar fi avut legături cu mafia. Ani mai târziu, cei doi frați, care între timp ajung de o parte și de alta a legii, se întâlnesc fără să știe însă care este adevărata legătură dintre ei.

Există unele detalii comune între personajul meu și mine. Sarp e un tip care ține la familia lui. Și eu sunt așa. E un om care dă importanță familiei, la fel ca mine, dar din punct de vedere al compoziției acesteia, suntem diferiți. Sarp este un copil fără tată, a crescut doar cu mama. A fost nevoit să înfrunte multe lucruri încă de mic. Semănăm și la fizic, suntem la fel', a declarat Çağatay, citat de Happy Channel.

Am ales acest proiect, deoarece ultimele două au fost pentru tineri. De aceea, gândindu-mă la cariera mea, am vrut să iau un rol mai puternic, iar „Içerde' (Intrusul') era un proiect potrivit, rolul meu la fel. De asta aveam nevoie în cariera mea. Sunt foarte mulțumit că l-am ales', a mai adăugat actorul în vârstă de 27 de ani pe care l-aţi mai văzut în „Feriha' şi „Yaman'.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare