; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Ce spune Bodo despre copiii adoptați

Ce spune Bodo despre copiii adoptați: „Când te îndrăgostești de copiii pe care vrei să îi adopți, îți cam dispar fricile”

04 June 2021

Bodo și soția lui, Loredana, sunt doi dintre părinții care au decis că pot adopta un copil (sau chiar doi, în cazul solistului de la Proconsul) și îi pot oferi acestuia confortul unui cămin. „Când te îndrăgostești de copiii pe care vrei să îi adopți, îți cam dispar fricile. Suntem niște părinți fericiți', au spus cei doi, care au înfiat doi băieți.

Ieri, 2 iunie, a fost Ziua Națională a Adopției, prilej cu care Autoritatea Națională pentru Drepturile Persoanelor cu Dizabilități, Copii și Adopții (ANDPDCA) și UNICEF au organizat dezbaterea „Adopția – O nouă viață, plină de iubire', scrie click.ro. La eveniment au participat părinți adoptatori, care și-au spus poveștile. Printre aceștia s-au aflat Bodo, solistul trupei Proconsul, și soția lui, Loredana Marin.

 Vezi galeria foto >

„Suntem niște părinți fericiți'

Bodo a ținut să le explice celor prezenți la eveniment că legea adopției trebuie simplificată.

„Ceea ce trebuie să predomine în decizia celor care vor să adopte este iubirea, este dragostea, pentru că, atunci când ești îndrăgostit, îți cam pierzi capul, nu îți mai e frică de nimic. Și atunci când te îndrăgostești de copiii pe care vrei să îi adopți, îți cam dispar fricile.

La vremea respectivă ne-au dispărut fricile, nu ne-am gândit nici că sunt de etnie romă, nici dacă vom putea să le oferim un viitor celor doi băieți, dar ne-am sprijinit pe Dumnezeu și acum suntem în momentul în care putem să spunem: suntem niște părinți fericiți. Îmi doresc foarte mult să se simplifice legea adopției în România, pentru că ea s-a simplificat în ultimul timp, de cât noi am devenit părinți. Se poate ajunge la un timp mai scurt de așteptare, să se reducă din birocrație', au spus cei doi soți.

Aceștia au adoptat în 2017 doi băieți, pe Daniel și Filip. Dar copiii se aflau de patru ani în familia lor.

Băieții lui Bodo știut că sunt adoptați: „N-am vrut să-i minţim'

Bodo de la Proconsul și soția lui, Loredana, sunt o familie de nouă ani. Pe băieții lor, cei doi i-au adoptat de la un centru de plasament. Artistul a dezvăluit că el și partenera lui nu i-au mințit pe cei mici: le-au spus fiilor lor că sunt adoptați.

Invitat într-o emisiune tv, Bodo, pe numele său real Bogdan Mihai Marin, a mărturisit că Dumnezeu i-a ajutat să fie atât de fericiți și uniți.

Sursa foto: Facebook

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare