; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Ce spune Andreea Bălan despre relația pe care o are cu George Burcea Îmi doresc să fim ambii

Ce spune Andreea Bălan despre relația pe care o are cu George Burcea: „Îmi doresc să fim…”

28 May 2021

Andreea Bălan (36) și George Burcea (33) nu au semnat încă actele finale de divorț, cei doi mai au un proces pentru custodia fetițelor lor. Chiar dacă drumurile la judecătorie nu s-au încheiat, fiecare dintre ei și-a găsit fericirea alături de altcineva. Între timp, relația lor este una bună, rămasă așa de dragul Ellei și Clarei.

Jurata de la „Te cunosc de undeva!' a evitat până acum să vorbească deschis cu presa despre relația pe care o are în prezent cu George Burcea. Cu toate acestea, ea a recunoscut, în cel mai recent număr al revistei Unica, că nu îi plac bârfele legate de acest subiect.

„Nu-mi plac zvonurile şi bârfele tocmai din acest motiv nu le voi discuta. Îmi doresc să fim ambii liniştiți şi fericiţi pentru copiii noștri, fiindcă avem două fete superbe care au nevoie de toată dragostea şi atenția noastră'.

„De la început, din prima zi de viaţă a Ellei, mama mea mi-a fost alături de noi, iar de când avea Ella trei luni până recent, am avut o bonă ziua', a povestit Andreea Bălan. „Acum a devenit foarte uşor, deoarece au crescut, merg la grădi de la 9.00 la 17.00, iar seara sunt eu şi cu mama'.

 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

 

A post shared by Andreea Balan (@andreeabalanofficial)

Andreea Bălan, vacanță romantică în Dubai

După divorț, Andreea Bălan și-a refăcut viața: artista trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Tiberiu Argint, fratele Soniei Argint. Frumoasa jurată de la „Te cunosc de undeva!’ și iubitul ei au plecat recent într-o vacanță de lux, în Dubai. Acolo, cei doi sărbătoresc prima aniversare a relației lor.

Pentru prima lor aniversare, Tiberiu Argint a ales o destinație de lux. El și Andreea Bălan s-au cazat la unul dintre cele mai scumpe hoteluri din Dubai.

„Sunt foarte fericită de această vacanță în Dubai și de primul an împreună cu Tibi, sper la cât mai mulți. A fost un an minunat’, a declarat Andreea Bălan, pentru Antena Stars.

 Vezi galeria foto >
Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare