; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Ce spune Andreea Antonescu despre împăcarea cu soțul

Ce spune Andreea Antonescu despre împăcarea cu soțul: „Nu și-a dorit”. Cum se înțeleg în prezent

21 July 2021

Andreea Antonescu (38 de ani) a reușit să ajungă la un acord cu Traian Spak, tatăl fiicei sale, după ce au hotărât de comun acord să divorțeze. Cu toate astea, discuțiile despre împăcare au apărut la doi ani de la această decizie. 

Andreea Antonescu a fost căsătorită timp de opt ani cu Traian Spak. O căsnicie care a mers foarte bine la început și unul dintre motivele pentru care solista trupei Andre a decis să se mute în Statele Unite. La un moment dat însă, Andreea Antonescu a hotărât să revină acasă alături de fiica ei, iar de atunci mariajul său a picat în declin. Traian Spak a rămas în continuare în Statele Unite, unde se ocupă de afacerile sale. 

Pentru că au hotărât de comun acord să pună capăt căsniciei, Andreea Antonescu și Traian Spak și-au văzut în continuare de viață și, deși nu au divorțat încă legal, și-au negociat partajul

La doi ani de la decizia de a divorța, cei doi au vorbit însă și despre o posibilă împăcare. Procesul de divorț este încă în curs, acesta fiind întârziat din cauza pandemiei, dar și de faptul că soțul Andreei Antonescu nu a revenit încă în țară. Artista crede că și refuzul acestuia de a călători în România poate fi un motiv pentru care cei doi nu sunt încă divorțați legal:

„Perioada prin care am trecut cu toții nu mi-a permis să finalizez tot procesul, dar asta nu înseamnă că mi-am schimbat decizia! M-am gândit că ar putea fi și aceasta o explicație, mai ales că nu și-a dorit acest divorț, dar, în ce mă privește, odată pornită pe drumul acesta, nu mă mai întorc!', a mai adăugat artista pentru revista VIVA! 

Andreea Antonescu a mărturisit că ea și tatăl fiicei sale au discutat la un moment dat și despre o posibilă împăcare:

. „Nu doar una singură, însă toate proiectele pe care le am mă țin în continuare în România. Cât despre el, este în continuare în Statele Unite și nu se gândește la întoarcerea în țară, lucru care este principalul inconvenient. Eu am viața în România, el în America.', a mai spus Andreea Antonescu pentru aceeași sursă.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare