Homepage  / Vedete româneşti

Anamaria Prodan, mireasă pentru a treia oară. Ce spune impresara despre nunta cu Roland Gavril: „Pregătim totul ca la carte”

Anamaria Prodan, mireasă pentru a treia oară. Ce spune impresara despre nunta cu Roland Gavril: „Pregătim totul ca la carte”
7

de Cristina Țapu,

Anamaria Prodan pare să fi trecut definitiv peste relația cu Laurențiu Reghecampf! De câteva luni, faimoasa impresară trăiește o poveste de dragoste alături de Ronald Gavril și fericirea i se poate citi pe chip. Cei doi își expun cu regularitate relația pe platformele de socializare, exprimându-și deschis admirația reciprocă. Chiar dacă a trecut printr-un divorț dificil, agentul FIFA nu exclude să îmbrace în viitorul apropiat rochia de mireasă.

Ce spune Anamaria Pordan despre nunta cu Roland Gavril

La vârsta de 51 de ani, Anamaria Prodan trăiește o poveste de iubire cu Ronald Gavril, un pugilist de doar 37 de ani. Desigur, între cei doi există o diferență de vârstă de 14 ani, dar au reușit să dovedească că dragostea lor depășește orice obstacol.

Nici kilometri care îi despart adesea, nici diferența de vârstă nu par să reprezinte un imediment în calea sentimentelor sincere pe care le au unul pentru celălalt.

#eusuntanamariaprodan si el este unicul @ronaldgavril #happyness #love #family #strongwomen #power (1)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

Anamaria Prodan nu exclude să îmbrace pentru a treia oară rochia de mireasă și speră că această dată va fi cu noroc! „Este timp să mă căsătoresc. Acum sunt fericită. Asta este tot ce contează. Pregătim totul că la carte de data asta. A treia oară este mereu cu noroc. Ca trifoiul cu trei petale, nu?”, a declarat Anamaria Pordan, conform Spynews.ro.

Roland Gavril nu s-a sfiit să ofere declarații despre iubita sa. Atunci când a fost întrebat care au fost caracteristicile care l-au cucerit, Roland a avut un răspuns complex. În primul rând, sportivul este impresionat de determinarea Anei și de curajul de care dă dovadă, indiferent de situație.

„Ce știam de Ana? Știam că este o femeie puternică, o femeie care lucrează în box, pardon, în fotbal, că este o impresară de succes în fotbalul românesc. Familistă. Puternică. Știam destule despre ea.

Mie îmi plac oamenii puternici în general. Și îmi place să mă înconjor de oameni puternici. Cum este Ana, că este puternică, este exact ce îmi doream eu. Tocmai să mă înconjor de oameni puternici”, a declarat sportivul, conform Ego.ro.

Roland are o carieră de succes în Statele Unite ale Americii

Ronald Gavril, originar din Bacău, s-a stabilit în America începând din 2011. A luat această hotărâre pentru a-și dezvolta cariera în boxul profesionist și s-a dovedit că a fost o alegere corectă.

Ronald Gavril, boxerul în vârstă de 37 de ani originar din Bacău, a făcut o schimbare semnificativă în viața sa acum 13 ani când s-a mutat în America, stabilindu-se la Las Vegas. În 2012, în sala de antrenament a celebrului boxer Floyd Mayweather, talentul român a fost observat și recunoscut. Acest lucru a dus la începerea unei colaborări profesionale cu firma lui Mayweather.

Sursă foto: Instagram Anamaria Prodan

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton