; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Ce spune Ana Porgras despre relația dintre Zanni și Raluca Dumitru

Ce spune Ana Porgras despre relația dintre Zanni și Raluca Dumitru: „S-a apropiat de ea pentru că e…”

17 June 2021

Zanni a trecut greu peste plecarea Anei Porgras de la „Survivor România'. Între cei doi Faimoși se formase o relație de prietenie specială, cu ajutorul căreia ei reușeau să câștige cu ușurință puncte pe traseu. Motiv pentru care, Zanni a plâns când bruneta a părăsit competiția din Republica Dominicană, scrie wowbiz.ro.

După plecarea Anei Porgras din show-ul de la Kanal D, singura concurentă de care Zanni a reușit să se apropie a fost a fost Raluca Dumitru. Cei doi s-au susținut reciproc în momentele mai grele, iar vestea o bucură pe Ana Porgras, cu toate că apăruseră zvonuri cum că ar fi geloasă pe Raluca.

 

Fosta gimnastă a organizat recent o sesiune de întrebări cu fanii de pe Instagram. Aceștia au fost curioși să afle cât mai multe detalii despre Zanni.

 

Întrebată dacă este geloasă pe Raluca Dumitru, bruneta a glumit că cele două urmează să se „tragă puțin de codițe'. Cu toate acestea, pentru a opri orice speculație, fosta concurentă de la „Survivor România' a mărturisit că are o părere foarte bună despre Raluca Dumitru și se bucură că ea și Zanni s-au apropiat în Republica Dominicană.

 

Întrebare: Ești geloasă pe Raluca fiindcă s-a apropiat de Zanni?

Ana Porgras: Auzi, Raluca, ne tragem puțin de codițe. Cum îți permiți? Glumesc, chiar mă bucur că s-a apropiat de ea pentru că e o fată super faină.

Îl mai susține pe Zanni în show-ul „Survivor România'?

Tot fanii de pe Instagram au vrut să știe dacă Ana Porgras îl mai susține pe Zanni în competiția „Survivor România 2021', în contextul în care bruneta nu a mai postat așa des despre el pe rețelele de socializare. În acest context, fosta Faimoasă a mărturisit că îl susține în continuare, dar nu mai vrea să primească mesaje răutăcioase de la internauți.

„Da, normal, (îl susțin, n.r.) din tot sufletul meu! Nu mai postez atât de des pentru că nu vreau să mai văd oameni cum comentează aiurea.', a spus Ana Porgras.

Sursa foto: Instagram, captură video

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare