; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Ce spune Amalia Enache despre al doilea copil (6)

Ce spune Amalia Enache despre al doilea copil: „Cred că nu are legătură numai cu iubirea”

06 July 2021

Amalia Enache (44) are o fetiță frumoasă, pe micuța Alma. Vedeta de la pupitrul Știrilor Pro TV s-a întors de curând dintr-o vacanță în care a avut lângă ea câțiva dintre oamenii dragi din viața ei. Vedeta a mărturisit că, după ani de zile de când nu a mai ajuns aici, Grecia a recucerit-o, scrie libertatea.ro.

„Da, era în plan. Iubesc Grecia de acum încolo. Am mai fost în Grecia în urmă cu peste 15 ani într-o insulă mai nepopulată turistic, mai degrabă aleasă de greci, a fost prima mea experienţă.

De acum iubesc Grecia şi am citit că au 1.000 de insule, dar nu sunt toate locuite, dar vreau să văd cât mai multe dintre ele. (…). A fost peste cum mi-am dorit. Ştii că există şi pe site-urile astea care închiriază opţiunea să bifezi cum te-ai simţit. La noi a fost peste aşteptări. De la locurile în care am stat, la estetica asta simplă a Greciei, gândeşte-te că schimbă şi la tine ceva', a declarat Amalia Enache pentru click.ro.

Amalia Enache a vorbit și despre posibilitatea de a deveni din nou mamă.

„Cred că nu are legătură numai cu iubirea decizia de a face un copil. Te mai uiţi şi la vârsta din buletin şi la alte lucruri. (…)'.

Imediat după ce i s-a adus aminte că este încă o femeie tânără, Amalia Enache a avut următorul răspuns: „E adevărat, dar mă gândesc că am fost o tânără mămică destul de târzior. Aşa că nu este acesta argumentul', a mai adăugat Amalia pentru sursa citată.

Sursa foto: Instagram

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare