Homepage  / Vedete româneşti

Ce spune Alex Bogdan despre colaborarea cu Eva Măruță în „Tati part-time”: „Am avut un pic de frică”

Ce spune Alex Bogdan despre colaborarea cu Eva Măruță în „Tati part-time”: „Am avut un pic de frică”
22

de Cristina Țapu,

Pelicula „Tati part-time” a creat o adevărată dezbatere în mediul online datorită rolului interpretat de Eva Măruță. Mulți internauți au fost de părere că ea a primit rolul doar poziției sociale și influenței pe care le au părinții săi. Iată ce spune actorul Alex Bogdan despre colaborarea cu Eva Măruță!

Ce spune Alex Bogdan despre colaborarea cu Eva Măruță

„Tati Part-Time” este comedia românească care a captivat audiența încă din prima săptămână de la lansare. Filmul a reușit să ocupe poziția de frunte în Box Office-ul românesc, având la bază scenariile semnate de Matei Dima (BRomania) și Letiția Roșculeț.

Alex Bogdan a jucat alături de Eva Măruță și a oferit un interviu pentru Click! în care a oferit detalii din culise și a abordat și tema controversei pe care a generat-o apariția fiicei lui Cătălin Măruță în această peliculă.

catalin-maruta-si-andra-au-reactionat-dupa-ce-fiica-lor-a-fost-criticata-pentru-rolul-din-tati-part-time-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 22

Conform lui Alex Bogdan, Eva Măruță este un copil foarte talentat, dezinvolt, cu aptitudini în domeniul actoriei, iar criticile pe care le-a primit din partea internauților nemulțumiți sunt unele care nu au un fundament real.

„A fost o mare surpriză, am știut oricum de la repetiții că lucrurile o să meargă bine. Am avut un pic de frică pentru că și pentru un actor cu experiență, un film, de un lung metraj, cu un rol principal, e foarte greu, e o provocare foarte mare dar pentru un copil de 8 ani care e la primul proiect. Slavă Domnului că s-a văzut foarte bine că ea e în lumina reflectoarelor, că e obișnuită cu camera și a fost foarte naturală. Adică, una e ce face ea pe TikTok, aici a făcut un personaj”, a povestit Alex Bogdan.

Alex Bogdan a precizat că oricine nu are prejudecăți și poate gândi echilibrat va considera că Eva este un copil talentat, care a obținut rolul pe merit. De altfel, și criticul de film Irina Margareta Nistor a subliniat că Eva Măruță a făcut un rol bun, având carismă.

Matei Dima avea în minte scenariul filmului de mai bine de cinci ani

Matei Dima avea idea acestui film încă de acum cinci ani, însă dorința sa s-a îndeplinit abia acum, după cum el însuși povestește.

Filmul a plecat acum 5 ani de la o ideea de-a mea, mă gândeam cum ar fi să mă trezesc cu un copil la ușă! Până nu am găsit copilul nu s-a putut face filmul și până nu am găsit scriitoarea și regizoarea care să ducă și să  facă filmul ăsta atât de frumos, nu s-a putut face filmul. De aceea sunt foarte mândru să fi lucrat alături de toți oamenii de pe scenă”,  a dezvăluit Matei Dima, alis BroMania.

Mai multe vedete au venit în sprijinul Evei Măruță după ce aceasta a fost criticată pentru apariția sa în filmul „Tati part-time”.

Dana Rogoz, Anamaria Prodan, Andra, Irina Nistor au fost doar câteva dintre numele care au adus argumente în favoarea micuței. Cătălin Măruță a transmis la rândul său un mesaj în care și-a exprimat revolta față de maniera în care debutul copilei în cinematografie a fost primit de către public.

Sursă foto: Instagram „Tati part – time” Cătălin Măruță

Citește și:

PE ACELAȘI SUBIECT
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton