; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

StarTalk_3

„Ce spun stelele”, primul talk-show de la National Geographic, începe astăzi

28 April 2015

National Geographic Channel prezintă primul talk-show – Ce spun stelele – în cadrul căruia eminentul astrofizician Neil deGrasse Tyson discută cu diverse celebrități din știință, divertisment și politică, printre care Christopher Nolan, George Takei și Richard Dawkins.

 [Not a valid template]

„Ce spun stelele' va debuta pe National Geographic Channel diseară, pe 28 aprilie, de la ora 23:00, iar episoadele de o oră vor fi difuzate în fiecare marți, de la 11 noaptea. Invitați să discute pe o varietate de teme, ce îmbină cultura pop cu știința, sunt personalități din lumea divertismentului, politicii și științei. În fiecare săptămână, într-un interviu degajat, Tyson explorează toate modurile în care știința și tehnologia au influențat viețile invitaților săi, indiferent de mediul din care provin.

După interviul unu la unu, lui Tyson i se alătură un comic co-prezentator și alte personalități apreciate din media, știință și cultura pop pentru a continua dialogul, în fața unei audiențe de studio. În fiecare episod, Tyson apelează la prietenul său, Bill Nye – the Science Guy, pentru a-și spune părerea despre tema săptămânii; Nye comentează despre știință, tehnologie și chiar despre Star Trek, în cadrul unui segment preînregistrat.

'Extinderea emisiunii radio și a podcast-ului Ce spun stelele într-o emisiune de televiziune pe National Geographic Channel oferă ocazia unică de a arăta telespectatorilor cum știința este prezentă în cultura noastră și cât de distractivă poate fi', a afirmat doctorul Tyson. 'Pe parcursul emisiunii, explorăm subiecte actuale alături de personalități remarcabile, cu argumente bine documentate, dar într-o notă comică, amuzantă. De la politicieni și actori până la cercetători, activiști sociali și nu numai, descoperim că impactul științei nu cunoaște limite.'

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare