Homepage  / Vedete româneşti

Când va ajunge la final serialul Las Fierbinți. Mihai Bobonete și Anca Dumitra au vorbit despre sfârșitul comediei-fenomen de la Pro TV

Când va ajunge la final serialul Las Fierbinți. Mihai Bobonete și Anca Dumitra au vorbit despre sfârșitul comediei-fenomen de la Pro TV
26

de Cristina Țapu,

Mihai Bobonete, cunoscut ca Bobiță din Las Fierbinți", și Anca Dumitra, care interpretează rolul Geaninei, sunt două dintre cele mai îndrăgite personaje din serialul de succes de la Pro TV. Iată ce declarații surprinzătoare au făcut cei doi despre finalul producției care se bucură de un succes fabulos în rândul telespectatorilor!

Mihai Bobonete și Anca Dumitra au vorbit despre finalul serialului Las Fierbinți”

Serialul Las Fierbinți” a debutat în anul 2012, aducând hohote de râs telespectatorilor și datorită interpretării lui Mihai Bobonete (43 de ani) în rolul lui Bobiță, patronul unei crâșme locale în producție.

Într-un episod al podcastului său, actorul a discutat cu Anca Dumitra despre durata serialului-fenomen de la Pro TV. Amândoi au împărtășit gândurile lor cu privire la cât timp va mai continua această producție de succes.

„Cât mai ține Las Fierbinți? (…) Simplu. Cred că undeva prin 2025 se termină”, a declarat Bobonete. Și colega sa de breaslă și-a expus opinia. „Știu că mi-aș dori… Ce știu cu siguranță când va fi finalul, nu o să fie ușor pentru nimeni. Adică dacă eu sunt plângăcioasa grupului, eu bag mâna în foc că atunci cu toții o să plângeți și eu o să râd de voi. (…) Nu o să fie ușor, pentru că e viața noastră de atâția ani”, a completat actrița.

Ce se întâmplă în Las Fierbinți, 12 octombrie 2023. Dalida și Celentano organizează un concurs de gătitIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 26

Adrian Văncică refuză să creadă că „Las Fierbinți” va ajunge la final

De la prima apariție în serial, Adrian Văncică a reușit să facă personajul „Celentano” extrem de popular și apreciat de către public. Chiar dacă este adesea asociat cu acest personaj comic, Adrian Văncică a explorat o varietate de tipologii de-a lungul timpului.

Adrian Văncică rămâne implicat în continuare în serialul „Las Fierbinți”, contribuind atât la evoluția personajului „Celentano”, cât și la dezvoltarea scenariului. Cu toate acestea, el se gândește și la momentul în care serialul va ajunge la final și nu va mai fi difuzat la televizor.

Știi care este treaba? Când se va termina serialul eu o să continui să scriu că nu o am ce să fac. O să mă întrebe lumea ce fac și eu o să le răspund că scriu, că nu are nimic că s-a terminat, eu scriu mai departe”, a declarat Adrian Văncică, într-un interviu acordat pentru Ego.ro.

Sursă foto: PRO TV

Citește și:



Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton