Homepage  / Vedete româneşti

Ce socri simpatici are Alessandra Stoicescu! Și-au sărbătorit zilele de naștere cu nepoțica în brațe

Ce socri simpatici are Alessandra Stoicescu! Și-au sărbătorit zilele de naștere cu nepoțica în brațe
7

de Redactia Tvmania,

De 10 ani împreună, Alessandra Stoicescu și Sergiu Constantinescu își trăiesc iubirea alături de minunea lor, Sara, în vârstă de 4 ani. De curând, știrista Antenei 1 și-a prezentat familia extinsă, mai exact pe soacra și pe socrul ei.

Părinții lui Sergiu Constantinescu au împlinit anul acesta aceeași vârstă, 77 de ani, iar nora lor, Alessandra Stoicescu, le-a urat la mulți ani și pe Instagram, acolo unde și fanii au putut să lase un gând bun. La fiecare dintre cele două aniversări, în centrul atenției a fost nepoțica Sara, care este pur și simplu adorată.

Ambii bunici au suflat în lumănări cu micuța în brațe, au cântat și au aplaudat împreună. Imaginile sunt adorabile. „La mulți ani, bunica! Te iubim mult”, a scris Alessandra Stoicescu în dreptul imaginilor cu soacra ei, Georgeta Constantinescu, care a fost aniversată zilele trecute.

soacra-alessandra-stoicescu-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

La mulți ani, foarte frumoasă este buni”, „Ce bunică frumoasă are Sara”, „La mulţi ani sănătoși! Să-i dea bunul Dumnezeu cât mai mulți ani fericiți alături de nepoței și familie!„, au fost doar câteva dintre mesajele lăsate de utilizatori. „Sara, maestru de ceremonii la ziua bunicului Mircea. La mullți ani”, a fost mesajul vedeti pentru socrul ei, care a împlinit 77 de ani în luna martie.

Alessandra Stoicescu și Sergiu Constantinescu, 10 ani de la nuntă

Alessandra Stoicescu și Sergiu Constantinescu s-au căsătorit în 2013, iar nași le-au fost Gabriela Firea și soțul ei, Florentin Pandele. Pe 29 iulie 2019 a venit pe lume micuța Sara Maria. Fetița are și o soră vitregă, în vârstă de 26 de ani, Bianca Andreea fiind fiica lui Sergiu, dintr-o relație anterioară.

Pe 5 octombrie, Alessandra și Sergiu au sărbătorit 10 ani de la nuntă și au marcat momentul și în social media. „10 ani de iubire, nuntă, dans, noi doi, vacanțe, nopți albe, seriale, redacție, aprilie, trandafiri, discuții, decizii, aeroporturi, noiembrie, pe schiuri, Crăciun, test, minune, noi trei, hibiscus, cărucior, camera copilului, jucării, iulie,

Sara, iubire și mai mare, destinații, bagaje, grădiniță, catalog, ajut eu, scufundări, tăticule, gala, Maldive, mami, îndrăgostiți, la școală, curcubeu, eveniment, părinți, botez, amintiri, fotografii, bunici, familia, la munte, telescop, nisip alb, balet, tort, fericire…

și suntem gata pentru următorii ani împreună, care ne vor aduce alte și alte bucurii, întâmplări și emoții de tot felul cu sufletul familiei noastre, Sara. La mulți ani nouă!”, a fost mesajul Sandrei, pe Instagram.

Citește și: Alessandra Stoicescu și soțul ei au aniversat 10 ani de la nuntă. Ce mesaj emoționant a transmis vedeta

Citește și: Alessandra Stoicescu, despre vacanța de vis din Maldive. De ce nu o lasă niciodată acasă pe fiica ei, Sara. „Mi-aș dori să facem asta mai des”

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton