Homepage  / Vedete româneşti

Ce sfat prețios i-a oferit Radu Ștefan Bănică surorii sale vitrege, Violeta: „Nu e o lume atât de roz!”

Ce sfat prețios i-a oferit Radu Ștefan Bănică surorii sale vitrege, Violeta: „Nu e o lume atât de roz!”
11

de Cristina Țapu,

Radu Bănică, fiul lui Ștefan Bănică Jr. are o relație foarte bună cu sora sa vitregă, Violeta. Cei doi petrec foarte mult timp împreună, iar tânărul este un adevărat model pentru sora sa mai mică. Radu a dezvăluit că obișnuiește să o sfătuiască pe sora sa atât în ceea ce privește viața profesională, cât și cea personală.

Ce sfat i-a oferit Radu Bănică surorii sale vitrege, Violeta

Radu Ștefan Bănică și sora sa Violeta, deși sunt frați vitregi, au o legătură strânsă. Ei sunt văzuți adesea participând împreună la evenimente mondene, chiar defilând pe scenă și acordând interviuri.

În afara lumii publice, relația lor este la fel de solidă; se înțeleg bine și comunică constant, iar Radu îi oferă sfaturi surorii mai tinere.

radu-stefan-banica-si-ana-violeta-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 11

Într-un interviu acordat pentru Unica.ro, Radu Bănică a dezvăluit care este sfatul pe care i l-a oferit Violetei, care se află la început de drum și care și-a făcut debutul recent în lumina reflectoarelor.

„Îi dau un sfat să fie un pic cumpătată. E la început, nu s-a lovit de ce m-am lovit eu. Să aibă grijă, că nu e o lume atât de roz. Ea e o persoană deșteaptă, tare, puternică, dar e mică. E o fată de 16 ani. Nu știu dacă realizezi la 16 ani că te vede o țară întreagă și îți monitorizează fiecare mișcare, nealegând să faci asta, în cazul ei. Eu mi-am ales un drum public, ea încă nu. Asta i-am zis, să aibă grijă, că nu e ca în filme”, a povestit Radu Bănică, potrivit sursei menționate anterior.

Violeta și Radu au făcut un pact atunci când erau mici

Violeta Bănică, în vârstă de 16 ani, are planuri mari de viitor și învață intens pentru a urma Facultatea de Drept. Fiica Andreei Marin speră că, într-o zi, va trăi în New York, Statele Unite ale Americii și își dorește ca fratele său vitreg, Radu, să i se alăture.

Violeta are o relație foarte bună cu fratele său vitreg și susține că acesta întotdeauna a fost sincer cu ea și i-a oferit sfaturi prețioase, de care ține cont ori de câte ori participă la un eveniment important.

„Dacă aș pleca în străinătate, la studii, nu aș putea fi însoțită, dar visul este să își țină Ștef promisiunea, că ne vom muta împreună. La 9 ani am făcut acest plan, să mergem în New York împreună, să ne mutăm acolo. Nu știu dacă se va ține de promisiune, dar vedem!

Fratele meu tot timpul a fost unul dintre cei mai buni prieteni ai mei, mai ales pentru că nu mă minte. Nu suport minciuna și tot timpul mi-a zis să fiu la locul meu, dar să fiu eu. Tot timpul am învățat să fiu naturală. El mi-a zis să stau mereu dreaptă, să nu stau cocoșată și mă gândesc mereu la el„, a povestit Violeta, conform Playtech.

Sursă foto: Instagram Radu Bănică – Andreea Marin

Citește și:

PE ACELAȘI SUBIECT
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton