Homepage  / Vedete româneşti

Andreea Tonciu l-a confruntat pe Jador în culisele Survivor All Stars: „Nu mi se pare normal să înjuri și după să citești Biblia”

Andreea Tonciu l-a confruntat pe Jador în culisele Survivor All Stars: „Nu mi se pare normal să înjuri și după să citești Biblia”
9

de Cristina Țapu,

Andreea Tonciu a fost prima concurentă eliminată din competiția „Survivor All Stars”. Vedeta nu a reușit să se adapteze condițiilor și a părăsit concursul după doar o săptămână. Invitată în platoul emisiunii lui Cătălin Măruță, Andreea Tonciu a făcut declarații surprinzătoare despre foștii săi colegi.

Ce sfat i-a dat Andreea Tonciu lui Jador în culisele emisiunii „Survivor All Stars”

Andreea Tonciu consideră că probele și traseele competiției sunt mai dificile față de cele din edițiile precedente, iar atmosfera dintre concurenți este dominată de tensiuni.

Andreea i-a dezvăluit lui Cătălin Măruță că a purtat o discuție sinceră cu Jador în care i-a atras atenția acestuia că avea o atitudine complet nepotrivită.

Jador, răspuns neașteptat pentru Daniel Pavel, la Survivor All Stars 2024  (2)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

Jador a atras atenția telespectatorilor prin atitudine conflictuală pe care o are și prin faptul că nu ezită să folosească cuvinte dure, asta deși propvăduiește înțelegerea, iertarea și poartă o Biblie la el.

„Eu mereu am apreciat echipa Războinicilor, pentru că sunt niște oameni normali, știu să facă strategii, știu să fie prieteni, știu să piardă, pe când la Faimoși nu zicea nimeni nimic, nu aveai cu cine să râzi,  să faci o glumă, nimic! Unii au venit cu Biblia, deci emisiunea asta se transformă, unii vor să se călugărească, după ce ies de la Survivor, nu doar Jador, și Zanni avea Biblia.

Nu mi se pare normal să înjuri și după să citești Biblia. Jador m-a dezamăgit.(…) Îi recomand să-și lase cariera și să se călugărească. Am văzut ce fel de om este. Am vrut să-mi deschid sufletul la el, am avut o discuție doar noi doi și chiar am fost filmată și omul s-a schimbat radical, adică veriga slabă… Hai să-ți spun că sunt foarte sinceră. Ce m-a deranjat pe mine: că el și Zanni m-au subestimat”, a declarat Andreea Tonciu, în platoul emisiunii lui Cătălin Măruță, conform Ciao.

Jador a intrat în conflicte cu colegii săi de echipă și le-a adresat cuvinte dure

Jador a negociat dur condițiile participării sale în concursul de la PRO TV. Le-a cerut producătorilor să-i permită accesul în concurs cu o Biblie. Deși au trecut puține zile de la debutul emisiunii, Jador a fost deja implicat în mai multe conflicte.

Unul dintre el a avut loc între el și Ștefania Stănilă, iar altul între artist și Zanni, colegul său de echipă. Jador dă dovadă de impulsivitate și folosește cuvinte dure în discuția cu colegii și adversarii săi, lucru care a fost obeservat de către toți telespectatorii.

Andreea Tonciu a subliniat că pentru ea a fost extrem de dificil să doarmă fără un acoperiș deasupra capului și fără pat și să se acomodeze la condițiile grele ale concursului.

„Sunt foarte dezamăgită pentru că am promis acasă că o să stau 3-4 săptămâni. Dacă Dumnezeu așa a vrut, plec acasă. Survivor All Stars mi-a schimbat viața, n-am trăit în viața mea ce am trăit aici și pentru mine este o experiență unică. La mine este greu cu adaptatul deoarece eu am o viață în care fac ce vreau, când vreau.. Pentru mine a fost cel mai greu să dorm fără acoperiș și pat”, a declarat Andreea Tonciu, după ce Daniel Pavel a anunțat eliminarea acestea din concurs.

Sursă foto: PRO TV

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton