Homepage  / Vedete româneşti

Ce sfat a primit Radu din partea tatălui său, Ștefan Bănică Jr. Artistul nu și-a dorit ca fiul să-i calce pe urme

Ce sfat a primit Radu din partea tatălui său, Ștefan Bănică Jr. Artistul nu și-a dorit ca fiul să-i calce pe urme
16

de Cristina Țapu,

Ștefan Bănică Jr. este unul dintre cei mai apreciați artiști din România și are numeroși fani. Drumul său spre succes nu a fost unul lipsit de obstacole și a fot nevoit să facă sacrificii de dragul carierei. Iată ce sfat i-a oferit fiului său Radu, pe care l-a sfătuit să nu-i calce pe urme și să aleagă o altă profesie!

Ce sfat a primit Radu de la tatăl său Ștefan Bănică Jr

Ștefan Bănică Jr. este un nume cu rezonanță în industria muzicală și în televiziune, însă nu și-ar dori ca fiul său, Radu, să-i calce pe urme. Tânărul a moștenit timbrul vocal de la tatăl său și a lansat deja mai multe piese care au fost apreciate de către fani.

Într-un interviu acordat Revistei Viva!, tânărul a dezvăluit că tatăl său l-a sfătuit să nu devină artist, ci să urmeze o altă carieră, precum cea de doctor sau bucătar.

Radu Ștefan Bănică și-a găsit mașina vandalizată  (9)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 16

„Inițial, mi-a spus să nu mă fac artist. Să mă fac bucătar sau doctor. Ulterior, ca sfat, mi-a spus că, dacă asta este calea pe care mi-o doresc, să mă dedic și să nu îmi bat joc de ea. Având în vedere că mi am ales același drum ca bunicul și tatăl meu, acest nume este o carte de vizită – un avantaj foarte mare, dar care vine și cu niște așteptări foarte mari, comparații… Cel mai mult resimt presiunea de a livra un produs bun. Normal, și eu, fără legătură cu numele, îmi doresc același lucru, dar știu tot timpul că nu trebuie să mă prezint cu un produs care nu face cinste numelui meu.”, a declarat tânărul pentru sursa menționată anterior.

În urmă cu aproximativ doi ani, Radu și-a deschis propria cafenea în București, folosind suma de bani pe care a reușit să o stângă prin munca proprie. Pe lângă faptul că are o mentalitate antreprenorială, Radu Ștefan este și student la teatru. Își propune să-și construiască propriul renume în industrie, conștient fiind de presiunea asociată numelui tatălui său, și este hotărât să depună eforturi susținute pentru a reuși tot ce-și propune.

Fiul lui Ștefan Bănică își dorește să ajungă un mare actor pe scenă și spune că business-ul lui este doar o pasiune.

Mi-a plăcut de mic partea aceasta de fotografie, de modeling și consider că e tot din ramura artistică, până la urmă e o artă și asta, așa că îmi place! Profesia mea va rămâne și va fi de actor pe scenă, asta este ce îmi doresc cel mai mult, la fel și muzica, iar pentru mine business-ul este un hobby și le îmbin de fiecare dată când pot”, a spus artistul, la Antena Stars, potrivit spynews.ro.

Radu trăiește o poveste de dragoste alături de Ioana Văllimărescu

Povestea de dragoste dintre Radu Ștefan Bănică și Ioana Văllimărescu durează de peste un an, iar artistul s-a inspirat din relația lui pentru a lansa piesa „Mai stai”. Cum Ioana studiază la Londra, cei doi nu petrec foarte mult timp împreună.

Radu-Stefan-Banica-si-iubita-1-an-de-relatie-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  9 / 16

Radu Ștefan îi duce dorul de fiecare dată când nu este alături de ea, iar sentimentele pe care le nutrește acesta se regăsesc și versurile piesei amintite mai sus:  „Doar noi doi în mulțime/Iubire doar tu poți să îmi dai”. 

Mai Stai este o manifestare a emoției pe care o simt atunci când iubita mea pleacă! Ea studiaza în Londra și pentru amândoi este o provocare să menținem o relație la distanță, însă de fiecare dată când ne vedem ne bucurăm cât se poate de mult unul de celălalt”, a mărturisit Radu Ștefan Bănică când a lansat piesa.

Sursă foto: Instagram

Citește și:

Cel mai nou VIDEO
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton