; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

FOTO: Ce sexy e Zoe Saldana în „Columbiana”!

08 September 2011

Actriţa din Avatar' revine pe marile ecrane din 9 septembrie, într-un film de acţiune marca Luc Besson. Rolul extraterestrei Neytiri din Avatar' a adus-o pe actriţa cu origini dominicane şi portoricane în topul celor mai sexy femei din lume.

În 2010, Zoe s-a clasat pe locul al treilea în topul alcătuit de Maxim' al celor mai fierbinţi 100 de femei, iar anul acesta a ocupat poziţia 37. De asemenea, actriţa a fost văzută în ultimii doi ani de către cei de la FHM una dintre cele mai sexy 100 de femei din lume.

Cu asemenea referinţe şi îmbrăcată în pantaloni scurţi sau în costume de latex, Zoe vă va cuceri cu siguranţă în filmul Columbiana', care va intra în cinematografele de la noi pe 9 septembrie.

În pelicula produsă şi co-scrisă de francezul Luc Besson, Zoe o interpretează pe Cataleya Restrepo, o ucigaşă cu sânge rece cu un trecut care nu-i dă pace. La vârsta de numai 9 ani, Cataleya asistă la asasinarea părinţilor ei, crima fiind orchestrată de un mafiot, pe care acum, la maturitate, ar face orice ca să-l găsească. Singura dorinţă a tinerei este să-şi facă singură dreptate, iar cel care încearcă să o mai tempereze este unchiul ei Emilio (Cliff Curtis).

Visa de mult să lucreze cu Luc Besson

Pentru Luc Besson, Columbiana' reprezintă împlinirea dorinţei sale de a aduce o continuare proiectelor sale faimoase, Leon: The Professional' şi Nikita. Iar regizorul filmului Transporter 3', Olivier Megaton, declară despre materializarea acestui proiect: Luc Besson mi-a vorbit frecvent despre dorinţa lui de a face o continuare a filmului Leon: The Professional', cam de vreo zece ani îmi vorbeşte despre asta.

Filmul nu s-a materializat niciodată, dar s-a agăţat de ideea unui film de acţiune cu o femeie în rolul principal şi rezultatul acestei idei a fost Columbiana'. La rândul ei, Zoe şi-a dorit încă din adolescenţă să colaboreze cu Luc mai ales datorită personajelor de femei fatale pe care le-a creat', a spus ea.

Dacă în film se iubeşte cu Michael Vartan (interpretul lui Danny), în viaţa reală, Zoe are o relaţie de zece ani cu iubitul ei, omul de afaceri Keith Britton, cei doi logodindu-se anul trecut.

Cât priveşte proiectele cinematografice, actriţa de 33 de ani a terminat filmările la drama The Words', în care joacă alături de Olivia Wilde, Bradley Cooper, Dennis Quaid şi Jeremy Irons, şi se zvoneşte că o va interpreta din nou pe Nyota Uhura în următorul film Star Trek' (a mai făcut-o în 2009).

ce-sexy-e-zoe-saldana-n-columbiana-1

Picture 1 of 5

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare