; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Ce sexy e fiul cel mare al lui Guy Ecker!

08 February 2012

Puţini ştiu că actorul de telenovele Guy Ecker, protagonistul telenovelei Eva Luna' de la Acasă, are un fiu de 28 de ani pe nume Jon Ecker, rezultat dintr-o relaţie pe care Guy a avut-o la tinereţe cu o studentă.

Ca în telenovele, Guy nu a ştiut de existenţa fiului său până când acesta nu a împlinit vârsta de 15 de ani. Guy, care mai are trei copii cu soţia sa, Estela Sáinz, este foarte mândru de faptul că Jon urmează aceeaşi carieră ca şi el.

Tânărul apare în prezent în telenovela produsă de postul MTV Latino, Popland', care e difuzată în Statele Unite şi care are a avut mare succes şi în Mexic anul trecut. <> are poveşti incredibile, care atrag publicul tânăr, dar abordează şi alte teme precum sexul sau problemele în relaţii. Eu interpretez rolul lui Ari, un cântăret de rock de succes', a zis Jon, care este asaltat de fane în Mexic, mai ales că, în prezent, nu are o iubită.

Guy Ecker, tatăl său, care joacă în prezent în telenovela Corazón apasionado' alături de Marlene Favela, împlineşte pe 9 februarie 53 de ani.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare