; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Ce sexy e Angelique Boyer în „Inimă sălbatică”!

06 June 2011

Începând de azi, 6 iunie, fanii actriţei Angelique Boyer o vor putea vedea pe aceasta nu doar în Teresa' (unde personajul ei se află în spital paralizat), ci şi în Inimă sălbatică', unde interpretează rolul focoasei Jimena.

 

În noua telenovelă (care îi are protagonişti pe Aracely Arambula şi Eduardo Yañez), actriţa va fi protagonista unor scene pasionale împreună cu Sebastian Zurita (Gabriel Alvarez). În timpul filmărilor, aceştia au negat că relaţia lor de iubire ar trece şi dincolo de camerele de filmat, doar pentru a recunoaşte la sfârşit că se iubesc şi în viaţa reală. Totuşi, relaţia lor s-a terminat la fel de brusc cum a început, pentru că Sebastian a primit un contract la Hollywood, iar Angelique a plecat la Paris alături de familia ei.

 

Nu recunoaşte că se iubeşte cu producătorul Teresei'

 

În ultima perioadă, Angelique a fost mereu în atenţia presei mexicane, care a tocat mărunt posibila idilă a ei cu Jose Alberto Castro (45 de ani, producătorul telenovelei Teresa'). Boyer a negat de câte ori a putut că între ea şi Jose ar fi ceva mai mult decât o frumoasă prietenie. Însă cum nu iese fum fără foc, s-ar putea ca pozele în care cei doi au apărut împreună pe plajele din Mexic sau la Disneyland-ul din California să nu denote doar o simplă amiciţie.

 

Cândva s-ar putea întâmpla ceva, dar nu vreau să mă căsătoresc. De fapt, nici nu aş putea avea o relaţie, pentru că toată lumea m-a căsătorit deja cu el', a zis ea.

 

În plus, actriţa a negat că inelul pe care îl poartă de ceva vreme ar fi unul de logodnă, dar când a fost întrebată direct, într-un interviu, despre acesta, Angelique s-a fâstâcit şi şi-a scos inelul. Nu vreau să mă mărit la 22 de ani. În viitor poate se va întâmpla şi asta, dar nu vreau să mă căsătoresc', a spus ea.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare