; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Ce sexi e Radu Vâlcan în baia turcească!

08 September 2010

Pentru primul său rol din carieră, din telenovela Iubire şi onoare', fostul co-prezentator al Poveştirilor adevărate' a filmat la 40 de grade într-un hammam (baie turcească).

Secvenţele au fost filmate la Bodrum în Turcia alături de colegii săi Augustin Viziru şi Costel Constantin.

Chiar dacă a fost multă vreme rezervat musulmanilor, hammam-ul a câştigat de-a lungul timpului şi adepţi din alte colţuri ale lumii. Inevitabil, te incită atmosfera de acolo, relaxarea, simţi o stare de bine, este un loc ideal unde poţi fugi de stresul zilnic. În hammam este linişte, se vorbeşte oarecum în şoaptă, este un loc purificator. Pentru mine a fost o experienţă frumoasă, un alt tip de saună decât cel cu care eram obişnuit acasă, în România', a povestit Radu.

Astăzi, 8 septemebrie, de la 22.30 în cadrul emisiunii Poveştiri de noapte', puteţi vedea imagini de making of de la această secvenţă trasă în luna mai, în prima deplasare a actorilor în Turcia.

Zilele acestea, Radu Vâlcan se află tot la Bodrum, unde filmează scene foarte importante în desfăşurarea acţiunii telenovelei Iubire şi onoare'. Marea premieră a telenovelei, în care Radu va interpreta rolul şeicului Amir, va avea loc la Acasă pe 20 septembrie, de la ora 20.30.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare