; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Jenni Rivera Mariposa de barrio

Ce seriale latino și telenovele se duelează în audienţe acum în SUA

04 July 2017

Cele două posturi americane rivale, care transmit telenovele şi seriale, Telemundo şi Univision, mizează vara aceasta pe două producţii total diferite.

La Telemundo, tocmai a avut premiera, pe 27 iunie, telenovela „Jenni Rivera: Mariposa de barrio', care prezintă viaţa regretatei cântăreţe mexicane Jenni Rivera, decedată în decembrie 2012, la numai 43 de ani, în urma unui accident de avion.

Producţia, care îi are în rolurile principale pe Angélica Celaya şi Gabriel Porras, a debutat în forţă. Mai precis, a ținut în faţa micilor ecrane, în timpul primului episod, un număr de 1.630.000 de telespectatori.

În altă ordine de idei, conform peopleenespanol.com, postul Univison a surclasat Telemundo în audienţe cu un serial brazilian cu influenţe biblice, „José do Egito', urmărit, în medie de 1.883.000 de telespectatori pe episod. „José do Egito' a fost difuzat în ţara de origine de postul RecordTV, în 2013, din distribuţia sa făcând parte, printre alţii, Ângelo Paes Leme, Carla Regina şi Samara Felippo.

Telenovela „Jenni Rivera: Mariposa de barrio' a întrecut însă „José do Egito' în audienţe în ceea ce priveşte publicul comercial şi a făcut multă vâlvă în mediul online, fanii fiind extaziaţi. Aşa că sunt mari şanse ca epoca lui José din Egipt să apună.

Serialul „José do Egito', care a avut succes în întreaga lume, nu doar în SUA, a reuşit să detroneze în audienţe şi „El señor de los Cielos', narco-novela de succes de la Telemundo, ajunsă la sezonul al cincilea.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare