; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

598d522bc03c0e1150b0b91f

Ce serial turcesc va difuza Pro 2 după finalul producției „În ritmul vieții”

17 February 2021

Serialul „În ritmul vieții'  („Kalp Atışı' în original), care în prezent e difuzat zilnic de Pro 2, de la ora 21.00, ajunge la final vineri, 5 martie. În intervalul orar lăsat liber de această producție, Pro 2 va redifuza, din 6 martie, celebrul serial turcesc „Răzbunare pe tocuri' („Stiletto Vendetta').

 

Seria „Răzbunare pe tocuri' a câștigat Turkey Youth Awards pentru cel mai bun scenariu, premiul pentru cel mai bun serial TV și ITU Social Media Awards în 2018 și a fost nominalizat și la Seoul International Drama Awards. 

Realizat de compania Ay Yapim („Dragoste infinită'), serialul are un subiect diferit faţă de cele clasice, pe care le-aţi văzut în serialele turceşti de până acum – este un thriller poliţist cu accente comice. 

De-a lungul celor 45 de episoade, sunt urmărite poveştile a patru femei, fiecare cu personalitatea, familia şi problemele ei – Oya Toksöz (Gökçe Bahadır), Merve Aksak (Aslıhan Gürbüz, „Kosem'), Pelin Tarhan (Bade İşçil, „Ezel') şi Arzu Kara (Tülin Özen, „Kösem'). Cele patru au fost prietene încă din copilărie, însă Oya s-a supărat pe prietenele ei din cauza unui episod nefericit în urma căruia a fost dată afară din şcoală. Peste ani, ea devine un ginecolog de succes şi decide să reia legătura cu celelalte trei pentru a se răzbuna pe ele. Oya le va da peste cap vieţile aparent perfecte ale lui Merve, Pelin şi Arzu, făcând cu ele o înţelegere riscantă. Ulterior cele 4 eroine trec prin tot felul de întâmplări, în care micile „crime' nu sunt excluse. Acţiunile lor neortodoxe sunt pe cale să fie desconspirate de inspectorul Kemal şi de asistenta acestuia, Derya.

 

Din distribuţia serialului fac parte şi doi actori cunoscuţi, Selim Bayraktar („Suleyman Magnificul', „Regina nopţii') şi Mert Firat („1001 de nopți', „Răzbunarea').

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare