; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

YAMAN_KANAL D

Ce serial îi ia locul, de săptămâna viitoare, lui „Suleyman Magnificul”, la Kanal D

04 December 2014

După ce a lansat titluri care au bătut recorduri de audiență, precum 1001 de nopți', Feriha', Trădarea' și Suleyman Magnificul – sub domnia iubirii', Kanal D va difuza serialul Yaman' (titlul original: Med Cezir), de vineri, 12 decembrie.

Începând de săptămâna viitoare, după ce producția Suleyman Magnificul – Sub domnia iubirii' ajunge la final, publicul se va atașa de personajele și poveștile complicate din YAMAN'.

Din distribuție fac parte și actori cu care publicul din România este deja familiarizat. Pe Catagay Ulusoy, interpretul lui Yaman, publicul a avut ocazia să-l urmărească în serialul Feriha', iar Baris Falay, care îl interpretează pe avocatul Selim, a jucat în Ezel' – serial difuzat de Kanal D.

Yaman este personajul și elementul central al poveștii serialului, cel care unește două lumi antagonice de cele mai multe ori: cea a bogaților și cea a săracilor.

YAMAN_KANAL D_

Când Yaman este luat de pe străzile sarace din Tozludere de avocatul Selim Serez și de soția acestuia, Ender, aceștia nici nu bănuiesc ce schimbări va produce acest tânăr în viețile lor și în ale celor din jur. Mert, fiul lor educat și introvertit, îl consideră pe Yaman și frate, și prieten căruia îi împărtășește modul lui ciudat de a privi lumea, dar și încercările prin care vrea să îi câștige inima lui Eylül Buluter.

Yaman se va îndrăgosti curând de Mira Beylice, dar dragostea lor este încercată permanent de incapacitatea tinerilor îndrăgostiți de a scăpa de trecut și de prejudecățile celor din jur.

Distribuție:

  • Cagatay Ulusoy (cunoscut din serialul „Feriha') – Yaman, un adolescent inteligent, dar care a crescut într-o familie cu probleme. Tatăl natural a părăsit familia de multă vreme, iar cel vitreg se poartă dur cu copiii soției.
  • Serenay Sarîkaya – Frumoasa Mira, fiica mai mare a lui Faruk, este cea mai populară tânără din cartierul bogătașilor.
  • Taner Olmez – Mert, fiul lui Selim și al lui Ender, este un adolescent foarte cultivat, dar introvertit. Singurii săi prieteni sunt eroii benzilor desenate.
  • Mine Tugay – Ender, mama lui Mert, soția lui Selim, este arhitect și fiica unui om de afaceri.
  • Bariș Falay (a jucat in „Ezel')  – Selim este un avocat de succes care provine dintr-o familie săracă. A avut șansa de a fi ajutat și a mers pe drumul drept urcând în ierarhia socială. În facultate s-a îndrăgostit de Ender, o fată foarte bogată, care i-a devenit soție.

 

Citește și: Ultimele zile cu Suleyman Magnificul!

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare