Homepage  / Televiziune

Ce se va întâmpla în ediția din 4 septembrie a emisiunii „Asia Express”. Cursa pentru ultima șansă începe pentru două echipe

Ce se va întâmpla în ediția din 4 septembrie a emisiunii „Asia Express”. Cursa pentru ultima șansă începe pentru două echipe
10

de Redactia Tvmania,

În ediția difuzată marți, pe 3 septembrie, la „Asia Express”, s-a câștigat prima imunitate de pe Drumul Zeilor: Adi Nartea și Cosmin Vîjeu și-au adjudecat mult râvnita recompensă care-i propulsează în etapa următoare, oferindu-le, totodată, o binemeritată pauză în confortul cazării la hotel.

Ce se va întâmpla în ediția de miercuri, 4 septembrie a emisiunii Asia Express

Tot în ediția difuzată marți, Mihai Găinușă și Oana Paraschiv au câștigat amuleta, dar bătălia grea urmează în ediția din această seară: toți concurenții, exceptându-i pe Adi Nartea și Cosmin Vîijeu, se vor alinia la startul întrecerii care va decide două dintre echipele în pericol de eliminare.

Adi si Cosmin au castigat imunitateaIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 10

La careul de diseară, Oana și Mihai vor stabili ordinea de plecare în cursa decisivă: urmează lupta pentru a doua imunitate, pentru care concurenții vor învăța totul despre cultura tradițională a orezului – de la tehnica aratului cu bivoli, semănatul și treieratul până la preparatul lui în stil thailandez, în frunze de banană.

Va fi nevoie de atenție, pricepere, răbdare, dar și viteză și, mai ales, rezistență fizică. Cursa cu bivoli prin nămol se va dovedi o probă epuizantă pentru echipe.

„Pentru mine a fost ca a treia naștere”, a mărturisit Andreea Samson. „Sunt plină de julituri pe picioare de câte ori m-am lovit de plug, în goana întrecerii”, a povestit Anca Țurcașiu. Presiunea incredibilă a competiției se va simți și în goana nebună din trafic, cu depășiri spectaculoase.

Ce echipe se vor înfrunta în curse pentru ultima șansă

Orice minut contează, iar de la o zi alta, ambițiile cresc pe Drumul Zeilor. Miza din această seară este extrem de importantă: echipele care ajung pe ultimele două locuri la Irina Fodor intră în cursa pentru ultima șansă. Cum vor face față echipele și care va fi clasamentul la capătul unei zile istovitoare telespectatorii vor descoperi în ediția Asia Express difuzată de Antena 1 diseară, de la 20:30.

Marea premieră a sezonului 7 Asia Express a venit la Antena 1 cu un maraton de cinci ediții consecutive: primul episod a fost difuzat duminică, 1 septembrie, de la ora 20:00, iar aventura a continuat în edițiile pe care telespectatorii le-au putut urmări luni, marți, miercuri și joi, de la 20:30.

Ulterior, programul de difuzare al reality show-ului va reveni la patru ediții săptămânale: duminica de la ora 20.00 și de luni până miercuri de la 20.30, fiecare episod aducând o explozie de adrenalină pe cel mai lung traseu din toate cele șapte sezoane. Drumul Zeilor are 11 etape în loc de 10, purtând concurenții din Thailanda în Malaezia și apoi în Indonezia, până în Bali, destinația marii finale.

Sursă foto: Antena 1

Citește și:

PE ACELAȘI SUBIECT
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton