; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

My Brilliant Friend

Ce se știe deocamdată despre sezonul al treilea din „Prietena mea genială”

27 April 2020

Filmările pentru sezonul al treilea al serialului „Prietena mea genială' / „My Brilliant Friend' (2018) ar trebui să înceapă cât de curând.

Următorul sezon al serialului adaptat după bestsellerul internațional al Elenei Ferrante este deja în faza de preproducție. Următoarele 16 episoade vor fi împărțite în două sezoane, 3 și 4, a câte 8 episoade care vor acoperi ultimele două volume ale tetralogiei.

Filmările așteaptă însă ridicarea carantinei pentru a începe, dar actrița Gaia Girace (foto), care a avut rolul Lila Cerullo în sezonul 2, a anunțat deja că se întoarce pe platouri pentru trei episoade din sezonul 3 și apoi va părăsi distribuția. Aceasta va lăsa locul liber pentru o nouă Lila, mai în vârstă, pentru următoarele episoade, scrie Première.

Acesta al treilea sezon din „Prietena mea genială' se va derula în anii ’70, iar tonul său se va deplasa spre teritoriul New Hollywood, a explicat showrunner-ul Saverio Costanzo în Variety: „Scorsese, De Palma, Coppola, Peter Bogdanovich, cam acestea vor fi noile influențe'.

Sezonul al doilea din „Prietena mea genială' a fost difuzat la noi, la începutul anului, de HBO și sunt disponibile în continuare primele două sezoane pe HBO GO.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare