; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Sophie turner

Ce se mai întâmplă la filmările serialului „Urzeala tronurilor”

05 December 2016

Pe lângă numeroasele zvonuri, spoilere și chiar furtul întregului scenariu al sezonului șapte, avem totuși și câteva știri oficiale de la filmări.

urzeala-tronurilor

Sansa „pare să aibă puterea să controleze lucrurile pentru prima oară, și asta-i convine de minune'. Deși fratele ei Jon a fost încoronat drept „Regele Nordului' în primăvara trecută, se pare că Sansa Stark începe să simtă gustul puterii în casa sa de la Winterfell, în următorul sezon din „Urzeala tronurilor' / „Game of Thrones'. Și asta ar putea să-i placă!

Sophie Turner. Sursa foto: www.zimbio.com

Sophie Turner. Sursa foto: www.zimbio.com

Actrița Sophie Turner (foto) a dat aceste lămuriri pentru Entertainment Weekly, explicând că tânăra femeie, care a îndurat multe de-a lungul sezoanelor precedente, are acum o mare încredere în ea după ce i-a supraviețuit – și după ce l-a învins pe Ramsay Bolton. Și mai ales după ce influența ei devine din ce în ce mai puternică în Nord.

„Ea pare să aibă puterea să controleze lucrurile pentru prima oară, și asta-i convine de minune', spune Sophie Turner. „Ea va trăi o mică relație cu puterea. Dar în același timp îi va fi și puțin frică, pentru că sunt multe amenințări la adresa statutului său'.

Pe ansamblu însă, actrița mărturisește că „ceea ce este incitant la acest al șaptelea sezon este tensiunea în creștere care se simte între personajele principale pentru a pregăti sezonul final. Am într-adevăr sentimentul că mergem spre un final grandios'.

În timp ce Sophie Turner are numai cuvinte de laudă, nu toate lucrurile au tentă de roz la filmările de la „Urzeala tronurilor'. Figuranții care sunt pe platourile din Spania au depus plângere pentru că ar fi fost exploatați și prost plătiți.

Publicația spaniolă „El Periodico Extremadura' dezvăluie că un figurant, Pablo Serrano, împreună cu alți 40 de colegi au depus o plângere împotriva ModExpoR Internacional, societatea care recrutează pentru „Game of Thrones' în Spania. Ei afirmă că contractele semnate nu au fost respectate, că s-au trezit cu ore suplimentare care nu au fost plătite, iar condițiile de filmare au fost foarte dificile trebuind să suporte și câte 15 ore zilnic de platouri.

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Alte articole:

VIDEO. Un campion Ultimate Fighting, în sezonul 7 din „Urzeala tronurilor'?

Peter Vaughan, maester Aemon din „Urzeala tronurilor', a murit

Ce se mai întâmplă la filmările serialului „Urzeala tronurilor'

Toată lumea vrea în „Urzeala tronurilor'. Ce cadouri primește directoarea de casting de la actori

Jack Gleeson este mulțumit de rolul său din „Urzeala tronurilor'

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare