; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

_Evadare in Italia cu Gino 1

Ce se mai gătește la TV Paprika în luna iunie

02 June 2016

La TV Paprika, fie că urmărim „Zilele gastronomiei' – de luni până vineri la 22.00, sau pe „James Martin: Mâncăruri de suflet' ce va avea premiera pe 13 iunie la ora 21.00, pe tot parcursul lunii putem cunoaşte nenumărate poveşti gastronomice. Nu putem uita nici premiera din 3 iunie de la ora 21.30 „Nigel Slater: De prin lume adunate'. Și nici pe Antonio Passarelli, care este prezent și în luna iunie cu rețete din țara sa natală în emisiunea „Gusturile Italiei, cu Antonio Passarelli'.

[Not a valid template]

Italia este la putere și în luna iunie, iar postul dedicat gastronomiei ne-a „pregătit' o selecție de seriale adunate sub același nume, „Călătorind prin Italia', care vor fi pe post din 6 iunie: „Evadare în Italia cu Gino', „Doi italieni cu bun gust', „Dolce vita à la David Rocco' și „Căutând pizza perfectă'.

 

Premierele lunii iunie

„Nigel Slater: De prin lume adunate'

[Not a valid template]

O: Nigel Slater Eating Together (6x30min)

Premiera: 3 iunie, ora 21.30

Scriitorul culinar și maestrul bucătar Nigel Slater descoperă diversitatea culturii și culturii gastronomice a Marii Britanii cu ajutorul unor bucătari amatori.

 

„James Martin: Mâncăruri de suflet'

[Not a valid template]

O: James Martin Home Comforts S3 (15x60min)

Premiera: 13 iunie, ora 21.00

James Martin ne invită în propria bucătărie ca să ne împărtăşească reţetele cu gusturi de acasă, precum şi secretele şi practicile care merită ştiute de orice gospodină. Bucatele de acasă nu sunt renumite pentru aspectul elegant şi nici nu sunt foarte plăcute ochiului, dar dacă lingura de lemn e în mâna lui James, putem fi siguri că mâncarea va fi cel puţin gustoasă.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare