Homepage  / Televiziune

Ce se întâmplă joi la „Șef sub acoperire” (Pro TV). Noul episod îl are în prim plan pe Marius Băzăvan, coprorietarul unei afaceri de familie. „Vreau să văd cum se simt”

Ce se întâmplă joi la „Șef sub acoperire” (Pro TV). Noul episod îl are în prim plan pe Marius Băzăvan, coprorietarul unei afaceri de familie. „Vreau să văd cum se simt”
4

de Redactia Tvmania,

În această seară, de la 22.30, urmărim un nou episod al reality-show-ului „Șef sub acoperire”, care îl are în prim plan pe Marius Băzăvan, coprorietarul unei afaceri de familie, din industria ospitalității.

Joi seara, 26 septembrie, se deschid ușile unei afaceri de familie din industria ospitalității, la „Șef sub acoperire”. Cel care își va testa proprii angajați este Marius Băzăvan, coprorietar Bacolux Hotels România: „Vreau să merg sub acoperire să văd cum se simt oamenii în compania mea și dacă au anumite nevoi pe care eu nu le-am aflat până în acest moment”.

Șeful va fi supus provocărilor din primul momentul în care va intra sub acoperire și va înțelege impactul deciziilor pe care le ia, din biroul său, asupra realității de la fața locului: „Culmea este că eu am insistat foarte mult pentru curățarea aceasta, dar se pare că nu am avut dreptate”.

Șeful sub acoperireIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 4

Părinții lui Marius au pus bazele afacerii în anul 1993, când au luat în gestiune hotelul din Craiova, în care lucraseră de tineri. Între timp, compania are o cifră de afaceri de 13 milioane de euro și peste 500 de angajați, cu hoteluri în Băile Herculane, Craiova, Covasna și Eforie Nord.

Atât Marius, cât și fratele său au învățat, încă de mici, valoarea muncii insuflată de către părinții lor: „Tata a început să mă inițieze. M-a pus ospătar și eu o vedeam ca pe o pedeapsă”.

Ce va descoperi șeful în compania familiei, dar și ce vor spune angajații săi despre el vedem în această seară, de la ora 22:30, într-o nouă ediție Șef sub acoperire la PRO TV. Emisiunea poate fi urmarită, în avans, pe VOYO.

Sursa foto: Pro TV

Citește și:

PE ACELAȘI SUBIECT
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton