Homepage  / Televiziune

Dragoș Bucur, emoționat peste măsură de cel mai recent caz de la „Visuri la cheie”: „Cine sunt astăzi este și mulțumită diabetului”

Dragoș Bucur, emoționat peste măsură de cel mai recent caz de la „Visuri la cheie”: „Cine sunt astăzi este și mulțumită diabetului”
4

de Redactia Tvmania,

Autocarul „Visuri la cheie” se va opri pe 25 septembrie, de la 21:30, în Chitila, acolo unde telespectatorii vor cunoaște familia Bîrsoianu.

Dragoș Bucur, emoționat peste măsură de cel mai recent caz de la „Visuri la cheie”

Dragoș Bucur, Cristina Joia, Omid Ghannadi și Alex Gavrilescu sunt pregătiți să aducă bucurie și speranță în viitorul unor oameni care au fost greu încercați de-a lungul timpului. Drama familiei a început în urmă cu 13 ani, atunci când Darius, fiul cel mare a venit pe lume:

„S-a născut prin cezariană, iar la naștere a contactat o bacterie intraspitalicească, făcând septicemie și stând pe tratament antibiotic. La vârsta de un an și opt luni, micuțul nostru a început să aibă simptome necaracteristice vârstei. Vestea că propriul nostru copil a fost diagnosticat cu Diabet tip 1, insulinodependent, ne-a săgetat inimile”, povestesc, cu durere, părinții, Alina și Geany.

Familia BîrsoianuIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 4

Profund emoționat, în momentul în care va cunoaște familia, Dragoș Bucur va împărtăși propria lui lecție de viață – că puterea stă în fiecare dintre noi!

„Mă numesc Dragoș și am 47 de ani. Am diabet insulinodependent de 25 de ani. Poate părea o povară, dar această povară m-a făcut omul care sunt astăzi. Mulțumită diabetului am învățat că trebuie să am răbdare, am învățat că trebuie să fiu puternic, am învâțat să mă adaptez, am învățat să fiu mai bun cu cei din jurul meu. Într-o bună zi, eu cred că am să scap de diabet, dar până atunci am ales să mă împrietenesc cu el, și încă o dată vă spun: cine sunt astăzi, sunt și mulțumită diabetului”, va spune prezentatorul emisiunii.

Echipa „Visuri la cheie” va face tot ce-i stă în putință pentru a transforma locuința într-un adevărat cămin confortabil, care să dispună de toate funcționalitățile necesare, pentru ca familia să-și poată trăi viața cât mai frumos.

Omid Ghannadi a revenit în echipa „Visuri la cheie”

Sezonul 11 al emisiunii a venit cu o nouă formulă în echipa proiectului! Alături de Dragoș Bucur, prezentatorul emisiunii, se vor afla Alex Gavrilescu, Andra Marinescu, Cristina Joia și Omid Ghannadi!

După o pauză de trei sezoane, unul dintre cei mai iubiți arhitecți, Omid revine în cadrul echipei cu multă energie și dorință de a aduce o schimbare.  

Visuri la cheie schimbă vieți. O face repede și pentru un număr mare de beneficiari în fiecare an! Nu este o treabă ușoară, dar cu siguranță este o treabă foarte importantă. Schimbă destine pentru unii și moduri de gândire pentru alții. Pe unii îi salvează, pe alții îi conștientizează. Toate acestea sunt motivele pentru care m-am întors la Visuri la cheie. Oricât de mult am încercat să fac visuri la cheie și în afara emisiunii, mi-am dat seama că ceea ce face acest proiect este la o scară mult mai mare, așa că nu m-am mai putut ține departe de el și m-am întors. Am acumulat ceva idei de design și energie pentru binefacere în ultima vreme, așa că abia aștept să mă apuc de treabă și să le pun în aplicare. Hai! Renovarea începe acum!”, declara Omis Ghannadi înainte de începerea sezonului actual.

Sursă foto:

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton