; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Ce se întâmplă în ultima ediţie Patru nunţi şi o provocare

Ce se întâmplă în ultimele ediţii “Patru nunţi şi o provocare”

18 September 2013

Miercuri, de la 20:30 şi joi, de la 22:30, pe finalul emisiunii Patru nunţi şi o provocare', miresele îşi ascut replicile şi joacă tare: miza concursului este o lună de miere în Abu Dhabi.

[Not a valid template]

Telespectatorii Pro TV să joace la alte patru nunţi, care mai de care mai diferite, pentru a surprinde detaliile ce trimit doi îndrăgostiţi într-o vacanţă mult visată, iar concurenţii demonstrează că ştiu să-şi organizeze începutul de drum împreună într-o manieră originală.

Diana, Lavinia, Roxana şi Vali sunt ultimele patru mirese care au şansa să plece într-o lună de miere fabuloasă.

Roxana se avântă cu toate pânzele sus în competiţie, dar nunta ei pe vapor este tulburată de prezenţa gâzelor care îşi croiesc drum pe mesele invitaţilor. Vali ţine să puncteze acest lucru, mai ales că nu pare să o aibă la inimă pe Roxana, pe care o acuză că se crede superioară tuturor. De fapt, Valentinei cu greu îi ajungi la inimă: consideră copiii niște „broscuțe', iar pe soţul ei îl vede gras şi cu burtă. Mai mult decât atât, la nunta lor este un moment în care cei doi demonstrează că nu se cunosc mai deloc.

Fire competitivă, Vali vrea să prindă buchetele la toate nunţile la care participă. Aşa face şi de această dată, doar că, la nunta Laviniei, are parte de o surpriză de proporţii: bărbatul care prinde jartiera trebuie să o „gătească' cu ea pe cea care a prins buchetul.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare