; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Ce se întâmplă în relația lui Kanye West cu modelul Irina Shayk

Ce se întâmplă în relația lui Kanye West cu modelul Irina Shayk. Noi detalii ies la iveală!

14 July 2021

Relația neașteptată de iubire dintre rapperul Kanye West (44 de ani) și manechinul Irina Shayk (35 de ani) dă semne de răcire, la doar o lună după ce doi au șocat întreaga lume cu apariția lor.

 

Surse apropiate muzicianului au povestit pentru PageSix că West a invitat-o pe Shayk la Paris, pentru a participa împreună la lansarea unei colecții de modă, dar că modelul ucrainean a refuzat să meargă.

„Ea îl place ca prieten, dar nu își dorește o relație amoroasă', susțin sursele tabloidului american, care au explicat că Shaik nu vrea să fie fotografiată din nou cu Kanye și să stârnească iar atenția presei.

„Ea nu vrea să se scrie că au o relație, ceea ce s-ar fi întâmplat din nou dacă ar fi fost fotografiată cu el la Paris.'

 

În iunie, de ziua lui Kanye West, cei doi au fost fotografiați împreună în Provence și la sosirea în SUA, iar presa a scris despre noua lor relație, însă Irina Shayk susține că o leagă de Kanye doar o relație de prietenie.

„A fost la ziua lui în calitate de prietenă. Au mai fost încă 50 de invitați', susține ea în fața apropiaților, care au mai dezvăluit că manechinul, care are o fetiță de patru ani cu actorul Bradley Cooper, se simte bine singură, pentru moment. 

 

Kanye West, care este în divorț de Kim Kardashian, cu care a fost căsătorit 7 ani și cu care are patru copii, se luptă de ceva vreme cu tulburarea bipolară. El a fost fotografiat săptămâna trecută la Paris, la lansarea colecției de toamnă Balenciaga, unde a purtat tot timpul pe cap o mască sub formă de panteră.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare