Homepage  / Seriale româneşti

Ce s-a întâmplat în primul episod din „Înapoi în Groapa”. Sandu Vlahu, luat la întrebări de Alma

Ce s-a întâmplat în primul episod din „Înapoi în Groapa”. Sandu Vlahu, luat la întrebări de Alma
10

de Roxana Mirea,

Serialul „Groapa” a revenit la Pro TV, într-o versiune revizuită. Sașa Vlahu, eroul principal, interpretat de Daniel Nuță, s-a întors pe micile ecrane în serialul „Înapoi în Groapa”. Primul episod a fost difuzat joi, 27 iunie, la Pro TV.  

Ce s-a întâmplat în episodul 1 din „Înapoi în Groapa”

UPDATE, 28 iunie 2024:

Joi seară, de la 21:30, cei de acasă au avut parte de prima întâlnire cu Familia Vlahu, familia care face regulile în orașul lor și care știe că înainte de orice primează legătura de sânge. Înapoi în GROAPA. Ediția TV revine joia viitoare, 4 iulie, la PRO TV, cu un nou episod.

În prima parte a serii, Sandu Vlahu a fost cel care a adus povestea vieții lui și a casei în care se află Zina, soția lui, Grigore, unul dintre fiii săi și Aura, fata acestuia, Vali, celălalt copil, Manuela și Iolanda, soția și fiica acestuia și Mari, fata din casă care le-a fost mereu loială. În tot acest univers marcat, aparent, de siguranță și planuri bine puse la punct, a apărut Franco, care a arătat cum se poate schimba totul în doar câteva minute.

Departe de ei, în București, Sașa, un tânăr cântăreț a cunscut-o pe Alma, jurnalista care abia ce revenise de la un interviu cu Sandu Vlahu! Iar dragostea s-a manifestat mai puternic ca niciodată și a condus rapid spre decizii puternice. ”Te măriți cu mine? Nu glumesc, zi”, a întrebat-o Sașa, iar fata i-a răspuns cu o sinceritate neașteptată: ”Nici măcar nu ne-am spus te iubesc”. Însă nu a mai contat, pentru că ei știau deja!

Emoția a atins cote înalte în episod când în timp ce Sașa construia o noua viață, căsătorindu-se cu Alma, departe, în casa Vlahu, bucuria era spulberată, după decesul lui Grigore. ”Durerea nu se arată. E valabil pentru toată lumea”, a spus Zina, arătând o dată în plus cum se construiește puterea familiei ei.

sandu-si-zinaIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 10

Se zice că fiecare zi e un nou început, învață să uiți trecutul și mergi mai departe. Dar de trecut nu ai cum să fugi, nici măcar nu te poți ascunde, pentru că orice ai face vine o zi când o să te caute. Și tu nu o să te poți opune”, a spus Sașa… atunci când a făcut primul pas spre un viitor care va schimba totul! Aflăm cum, săptămâna viitoare!

Înapoi în GROAPA. Ediția TV, joi, 4 iulie, de la 21:30, la PRO TV și pe VOYO.

Știrea inițială:

Primul episod din „Înapoi în Groapa”, de la Pro TV 

Un serial care le-a adus celor de acasă, în toamna anului trecut, șansa de a face cunoștință cu familia Vlahu, de a descoperi o poveste de viață impresionantă și de a vedea cum relațiile de familie pot schimba totul! În doar câteva ore, la PRO TV, Sașa Vlahu, eroul principal, interpretat de Daniel Nuță, revine, într-o versiune revizuită, de TV, „Înapoi în GROAPA”.  

O zi pe care o așteptam de ceva vreme este aici! Cred foarte tare în dezvoltarea spațiului online și crearea de content special pentru streaming, dar serialul la care am muncit o echipă tare faină, GROAPA, avea nevoie să revină pe TV pentru că publicul larg își dorește să-l vadă. M-am bucurat de reacțiile pozitive pe care le-am primit în toamnă și sunt curios să văd ce vor spune cei de acasă după ce vor vedea varianta nouă!”, declară Daniel Nuță.  

De la 21:30, cu o dinamică diferită, serialul le prezintă telespectatorilor cine este Sandu Vlahu, capul familiei, și cum arată toți ai lui, dar și cu ce probleme se confruntă. Luat la întrebări de Alma, jurnalista care vine în Giurgiu pentru a afla mai multe despre el, Sandu va face dezvăluiri despre copiii lui: „Patru – toți băieți, Ion, ăla mare – plecat din țară, Grigore – mijlocul – administratorul firmelor, Valentin – prințul și mai e cel mic”, dar și despre influența pe care o are: „În orașul ăsta cine are probleme, vine la mine”.  

GroapaIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  4 / 10

Familia nu e în vorbe, nu e în cuvinte, e în suflet, în fapte de fiecare zi”, va mai adăuga Sandu Vlahu. Pot legăturile de sânge să schimbe totul în viața cuiva? Răspunsul poate fi aflat urmărind povestea, începând din această seară, la PRO TV!  

Cine este Alma și cum ajunge ea să fie implicată în povestea familiei Vlahu? Ce se întâmplă cu Sașa, cel care a fost convins că și-a schimbat întreaga soartă? Ce alte personaje vor apărea în viața unei familii care avea totul pus la punct? Aflăm în serialul „Înapoi în GROAPA”, de la 21:30, la PRO TV. 

Sursa Foto: Pro TV

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton