; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Temptation Island – Insula iubirii (4)

Ce se întâmplă în prima ediție „Temptation Island – Insula iubirii”

24 April 2015

Antena 1 dă startul reality show-ului „Temptation Island – Insula iubirii' duminica aceasta, pe 26 aprilie, de la 20:30. În prima ediție îi veți cunoaște pe Andreea și Bogdan, Deea și Cristi, Loredana și Liviu și Petra și Ovidiu, cele patru cupluri care au decis să își supună relația testului încrederii tocmai în Thailanda.

 [Not a valid template]

Cei opt concurenți au mizat pe sentimentele care îi leagă și cred că nimic și, mai ales, nimeni, nu poate interveni între ei.

„Nu există dragoste adevărată din moment ce ți-o pui la încercare', crede ferm una dintre ispite, iar telespectatorii vor afla în curând cine iubește cu adevărat și cine stă prins într-o relație în care nu mai crede, dar cu care s-a obișnuit. Din momentul în care ei vor sta separați, la zeci de kilometri distanță, amănunte dureroase vor ieși la iveală.

[Not a valid template]

Alexandra, Ana, Bianca, Miki, Symona și Valentina sunt tinerele care vor sta alături de Bogdan, Cristi, Liviu și Ovidiu și vor încerca să-i seducă.

[Not a valid template]

De partea cealaltă, Daniel, Matei, Mihai, Petru, Raul și Tomi vor fi gentlemanii care vor să ofere celor patru concurente exact ceea ce le lipsește acasă.

În prima ediție a emisiunii, Radu Vâlcan este cel care întâmpină cuplurile în Thailanda și le reamintește regulile jocului.

Cuplurile petrec împreună ultimele trei ore, iau masa, se cunosc, iar apoi își fac promisiunile care ar trebui să le protejeze relația cât timp se vor afla în prezența unor persoane străine de sex opus. Unul dintre cele mai tensionate momente este cel în care ispitele defilează sub privirile tuturor celor prezenți.

Din prima ediție „Insula iubirii' nu vor lipsi dramele și răsturnările de situație.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare