; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

FOTO| Ce se întâmplă în noul sezon “Las Fierbinţi”

28 February 2013

Cel de-al treilea sezon al serialului Las Fierbinţi' revine la Pro TV diseară, de la ora 20.30. Deja bine conturate şi fiecare cu glumele, ticurile sau replicile sale, personajele din Las Fierbinţi' promit aceeaşi voie bună, iar actorii care le dau viaţă le garantează telespectatorilor ca şi sezonul acesta se râde pe cinste.  

Şi în acest nou sezon, personajul lui Bobonete intră mai uşor în tot felul de belele, alături de prietenul lui, Giani. Şi Robert Doroftei va trece prin noi aventuri. Va fi recompensat cu o maşină nou-nouţă şi îşi va achiziţiona un detector de minciuni. Iar Geanina, din păcate, nu ajunge la altar. Veţi vedea de asemenea, în roluri episodice, actori consacraţi.

bobita

Picture 1 of 7

Mihai Bobonete (Bobiţă)
“Bobiţă rămâne pe baricade şi în sezonul al treilea, la fel cum îl ştiţi. Singura schimbare cred că este faptul că prietena lui cu Giani devine mai certă, iar asta nu face decât să îi pună pe amândoi în situaţii şi mai penibile decât până acum. Pe criteriul unde-s doi puterea creşte, veţi vedea prostia la dublu, în sensul amuzant al lucrurilor.

Băieţii ăştia ştiu cum să aducă voia bună în casele telespectatorilor pentru că merg la sigur şi pe o reţetă proprie şi secretă.

Nu vă spun mai multe despre Bobiţă pentru că e mult mai frumos când veţi descoperi singuri prin ce trece şi dacă s-a schimbat faţă de celelalte două sezoane.”

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare