Homepage  / Seriale româneşti

Ce se întâmplă în Las Fierbinți, 27 februarie 2024. Robi are o revelație: „De ce să muncesc dacă pot să stau degeaba?”

Ce se întâmplă în Las Fierbinți, 27 februarie 2024. Robi are o revelație: „De ce să muncesc dacă pot să stau degeaba?”
4

de Roxana Mirea,

Un nou episod din Las Fierbinți este difuzat marți, 27 februarie 2024, la Pro TV. Cele mai îndrăgite personaje vor avea parte de noi aventuri pline de umor. Robi, polițistul satului își va face apariția la primărie îmbrăcat în trening. 

Las Fierbinți, episodul din 27 februarie 2024 

Astăzi se dă startul unei noi săptămâni pline de râsete stârnite de întâmplările celor mai îndrăgite și amuzante personaje. În această seară, de la ora 20:30, telespectatorii se vor putea strânge în fața televizoarelor pentru a urmări aventurile sătenilor din Fierbinți. 

Robi, polițistul satului își va face apariția la primărie îmbrăcat în trening: „De ce nu ești în uniformă?”, îl va întreba Vasile pe un ton aspru. Explicația lui Robi va fi una simplă: „Mi-am luat o zi liberă. Pot să-mi iau din când în când o zi liberă… dacă sunt stresat. De ce să muncesc dacă pot să stau degeaba? Sunt stresat că nu mă mai ajung cu banii din salariu”. Ce părere va avea șeful său despre asta, vom afla în câteva ore.  

Dorel va avea o mare supărare: Gianina vrea să fie iubita altui bărbat! „Cu ce e mai mișto Giani ca mine? Eu te iubesc pe tine de mult și eu cred că sunt cel mai potrivit pentru tine”, îi va spune fratele lui Bobiță. Rămâne de văzut cum va gestiona Gianina această situație. 

Bobita (credite foto – Gina Buliga) (1)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 4

O nouă modă va lua amploare în Fierbinți: jocurile de noroc. Toți sătenii vor merge la cârciuma lui Bobiță pentru șansa de a câștiga mulți bani într-un timp foarte scurt. Însă unul dintre clienți se va prinde de șmecheria din spatele aparatelor și se va răzvrăti: „Să-mi dai banii înapoi că nu merge, aparatul e stricat! Am dat de butoanele alea… am pierdut 3 milioane, dă-mi banii înapoi!”, îi va spune acesta lui Bobiță. Cum se va comporta cârciumarul în circumstanța dată, vom afla în curând.  

Noul sezon Las Fierbinți este în fiecare marți, miercuri și joi, de la ora 20:30, la PRO TV.  

Sursa Foto: Pro TV

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton