Homepage  / Seriale româneşti

Ce se întâmplă în Las Fierbinți, 22 noiembrie 2023. Dorel vrea să se reprofileze: „Mă fac polițist!”

Ce se întâmplă în Las Fierbinți, 22 noiembrie 2023. Dorel vrea să se reprofileze: „Mă fac polițist!”
3

de Roxana Mirea,

Un nou episod din Las Fierbinți este difuzat în această seară, 22 noiembrie 2023, la Pro TV. Cele mai îndrăgite personaje vor avea parte de noi aventuri pline de umor. Gianina se află în pericol: „Hai cu noi să-i punem părul pe moațe!”. Pe de altă parte, Dorel vrea să se reprofileze.

Las Fierbinți, episodul din 22 noiembrie 2023 

Soția lui Pandele a fost foc și pară când a văzut că o femeie din sat este interesată de soțul ei: „Ia zi, mă, și mie… care e faza cu Gianina? Mi se pare că se cam dă la bărbatul meu! Ce dă ochii peste cap când îl vede?”, a întrebat-o pe Aspirina. Deși îi este prietenă, aceasta nu a avut nicio explicație care să justifice comportamentul Gianinei.  

Din cauza faptului că a obținut 0 puncte din 100 la un test dat tuturor polițiștilor din județ, Robi a primit o pedeapsă aprigă: „M-a pus domn’ primar să scriu o carte și trebuie să o termin azi”, i-a spus acesta lui Bobiță.  

În această seară, soția lui Pandele și câteva vecine vor porni pe urmele femeii pe care o consideră un pericol: „Vreau să stau puțin de vorbă cu ea, că s-a dat la bărbatul meu. Auzi, tu ai treabă acum? Hai cu noi să-i punem părul pe moațe!”. Rămâne de văzut ce se va întâmpla cu Gianina, după ce a supărat un sat întreg.  

Aspirina și Robi (credite foto Gina Buliga)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 3

Dorel va dori să se reprofileze: „Mă fac polițist! Mă duc la Slobozia să dau examen”, îi va spune acesta încântat fratelui său mai mare. Robi va fi dornic de un coleg, așa că îi va da câteva sfaturi care îl vor ajuta în carieră: „Tu cauți vinovatul nu ca să-l prinzi. Tu cauți vinovatul ca să vadă lumea că o faci. Salariile vin, lunile trec, iar ratele se plătesc”. Dacă fratele lui Bobiță va reuși să își împlinească noul său vis profesional, vom afla în câteva ore.  

Noul sezon Las Fierbinți poate fi urmărit în fiecare marți, miercuri și joi, de la ora 20:30, la PRO TV. 

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton