Homepage  / Seriale româneşti

Ce se întâmplă în Las Fierbinți, 21 septembrie 2023. Gianina are un plan pentru o afacere nouă. „Ca să vă îngrop pe toți”

Ce se întâmplă în Las Fierbinți, 21 septembrie 2023. Gianina are un plan pentru o afacere nouă. „Ca să vă îngrop pe toți”
4

de Roxana Mirea,

Un nou episod din serialul de comedie „Las Fierbinți” va fi difuzat în această seară, 21 septembrie 2023, la Pro TV. Gianina și Dorel vor face business împreună. „Ca să vă îngrop pe toți, m-am gândit la ideea asta de afacere”, îi spune Gianina lui Bobiță.  

Las Fierbinți, episodul din 21 septembrie 2023 

Celentano a fost dornic să reinterpreteze obiectele deja existente, așa că a inventat un „tirbușon de mână stângă”, iar materia primă a acestei invenții a fost chiar arborele mamei soacre. Deși a fost avertizat de Firicel să nu folosească pomul pentru confecționarea tirbușonului, Celentano și-a dus planul la bun sfârșit: „Firicel, ce vrei să spui? Că iubești un salcâm japonez mai mult decât pe mine?”, i-a spus acesta înainte de a se pune pe treabă. Concluzia? Soacra lui Celentano i-a tras o mamă de bătaie ginerelui său. 

Când a văzut câte persoane din sat au fost păcălite de Ardiles, primarul Vasile a luat atitudine! Acesta a cerut un procent de 50% din suma câștigată de afacerist. Deși a fost sceptic la început, Brânzoi a venit cu mii de euro și scuzele de rigoare la Ardiles pentru a-și trimite toate păsările la „antrenamentul forțat” din Irlanda, ca să facă ouă… cu patru gălbenușuri! 

Secvență din serialul „Las Fierbibți”, cu Celentano, interpretat de Adrian Văncică.Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 4

În doar câteva ore, cei de acasă își vor da iar întâlnire cu personajele lor preferate. Toți bărbații din sat vor fi negri de supărare. Motivul? „Vasile vrea să racoleze toți bărbații între 30 și 60 de ani din Fierbinți să-i trimită la oaste”. Rămâne de văzut ce vor face Rață, Firicel și Celentano ca să scape de armată.  

Între timp, Gianina și Dorel vor face business împreună. „Cum vreau să trăiesc cel mai mult, ca să vă îngrop pe toți, m-am gândit la ideea asta de afacere”, îi va spune Gianina lui Bobiță. Despre ce este vorba? Vom afla în câteva ore! 

Noul sezon Las Fierbinți este în fiecare marți, miercuri și joi, de la ora 20:30, la PRO TV.

Sursa Foto: Pro TV

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton