Homepage  / Seriale româneşti

Ce se întâmplă în Las Fierbinți, 19 octombrie 2023. Rață vine cu o propunere neașteptată

Ce se întâmplă în Las Fierbinți, 19 octombrie 2023. Rață vine cu o propunere neașteptată
3

de Roxana Mirea,

Un nou episod din Las Fierbinți este difuzat în această seară, 19 octombrie 2023, la Pro TV. Săptămâna continuă cu hohote de râs și voie bună în cel mai cunoscut sat din România. Rață vine cu o propunere neașteptată.  

Las Fierbinți, episodul din 19 octombrie 2023 

Robi a reușit să dea de cap misterului care nu i-a dat pace zile întregi. După ce i-a acuzat pe Vasile și Celentano pe nedrept, polițistul a ajuns la persoana care era, de fapt, capul răutăților, și anume Brânzoi! Acesta i-a mărturisit lui Robi că i-a trimis toate acele mesaje pentru a-l pune pe urmele soției sale, care îl înșală de câte ori el pleacă la București: „A fost la Nicu Rață. Cât am fost eu plecat o săptămână, a chefuit cu ăla, pe banii mei, pe mâncarea mea și pe băutura mea. De aceea ți-am dat mesaje… ca să fii tu o săptămână cu ochii pe ea”, i-a recunoscut Brânzoi polițistului.  

robi-credite-foto-gina-buligaIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 3

Inspectorul AIPC care l-a amenințat pe Dorel că are de plătit o amendă între 20.000 și 50.000 de lei s-a dovedit a fi un escroc. Acesta a fost mână în mână cu femeia de care Bobiță și Rață s-au îndrăgostit: „Ea trebuia să-l atragă pe Bobiță din bar, iar eu să mă dau inspector și să vă fur banii. Ardiles ne-a dat pontul”, le-a spus acesta lui Dorel, Firicel și Giani, care l-au prins furând numerarul din spatele tejghelei din cârciumă.  

În această seară, Rață va dori să producă o schimbare în sat: „Am o idee care o să pună Fierbințiul înapoi pe hartă. Vreau să interzicem mersul pe jos”, îi va propune acesta primarului. Dacă Vasile va implementa conceptul gândit de Nicu Rață, vom afla în doar câteva ore. În tot acest timp, Celentano va fi extrem de necăjit că un sătean nu i-a lăsat moștenire un obiect pe care și-l dorea. Supărarea va fi mai mare în momentul în care îl va vedea pe Ardiles obținându-l. Rămâne de văzut despre ce este vorba și ce rezolvare va găsi Celentano la problema sa.  

Noul sezon Las Fierbinți este în fiecare marți, miercuri și joi, de la ora 20:30, la PRO TV. 

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton