Homepage  / Seriale româneşti

Ce se întâmplă în Las Fierbinți, 17 octombrie 2023. Bobiță se îndrăgostește de o domnișoară misterioasă

Ce se întâmplă în Las Fierbinți, 17 octombrie 2023. Bobiță se îndrăgostește de o domnișoară misterioasă
3

de Roxana Mirea,

Un nou episod din Las Fierbinți este difuzat în această seară, 17 octombrie 2023, la Pro TV. O domnișoară misterioasă își va face apariția în Fierbinți, iar Bobiță se va îndrăgosti iremediabil.  

Las Fierbinți, episodul din 17 octombrie 2023 

În această seară, de la ora 20:30, telespectatorii se pot bucura de aventurile amuzante ale personajelor din Las Fierbinți.  

Polițistul satului va porni într-o misiune extrem de periculoasă. Robi va face tot posibilul pentru a demasca persoana care amenință că va arunca Fierbințiul în aer prin intermediul scrisorilor. Prima persoană pe care o va bănui este chiar șeful său: „Domn primar, știu că sunteți stresat, că sunteți nervos pe tot satul ăsta, că vreți să faceți o bombă… ca să radeți tot Fierbințiul”. Rămâne de văzut ce va avea primarul de spus în apărarea sa.  

Vasile și Robi, în serialul Las Fierbinți

O domnișoară misterioasă își va face apariția în Fierbinți. Motivul? I s-a stricat mașina. Așa că ghinionul ei se va transforma în… norocul altuia: „Ori am cataractă, ori zânele chiar există! Mi-ați îmbujorat dimineața”, o va complimenta Bobiță. Mai mult decât atât, acesta va încerca să îi intre în grații prin tot felul de metode: „Eu zic să mergem, ne plimbăm, mâncăm și noi ceva, bem, ne simțim bine, mergem la gârlă”, îi va propune Bobiță. Dacă femeia îi va răspunde la avansuri, aflăm în doar câteva ore.  

Gianina își va dori foarte mult să învețe… arta jafului! Prin urmare, va apela la cel mai priceput și mare escroc din sat: Ardiles. „Am venit la tine ca să mă înveți să fiu hoață. Am de dat o spargere”, îi va spune aceasta determinată. Vom afla dacă Gianina va reuși să deprindă pașii unui furt reușit.  

Las Fierbinți, episodul din 17 octombrie 2023Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 3

Noul sezon Las Fierbinți este în fiecare marți, miercuri și joi, de la ora 20:30, la PRO TV. Serialul poate fi urmărit în avans pe VOYO. 

Sursa Foto: Pro TV

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton