Homepage  / Seriale româneşti

Ce se întâmplă în Las Fierbinți, 16 noiembrie 2023. Bobiță, supărat că pierde orice pariu sportiv făcut cu Vasile

Ce se întâmplă în Las Fierbinți, 16 noiembrie 2023. Bobiță, supărat că pierde orice pariu sportiv făcut cu Vasile
4

de Roxana Mirea,

Un nou episod din Las Fierbinți este difuzat în această seară, 16 noiembrie 2023, la Pro TV. Cele mai îndrăgite personaje vor avea parte de noi aventuri pline de umor. Brânzoi va fi pus într-o situație delicată: „Ești de acord să trimit filmulețul la tot satul să te fac de râs?”. 

Las Fierbinți, episodul din 16 noiembrie 2023 

Giani și Dorel erau determinați să se îmbogățească din industria cinematografică, dar soția lui Firicel, unul dintre actorii filmului produs de cei doi, le-a distrus toate speranțele: „S-a mai făcut. Du-te și caută pe internet. Crezi că ești primul care are ideea asta?”, i-a spus aceasta lui Giani. Prin urmare, el și Dorel trebuie să vină cu o altă idee de business, care să le asigure venituri mari. 

Celentano s-a împrumutat la Gianina cu 3.000 de lei pentru garanția lucrării pe care urma să o realizeze acasă la Brânzoi. Însă lucrurile nu au mers conform planului, iar meșterul a fost nevoit să recurgă la șantaj pentru a putea recupera suma de bani: „Ești de acord să trimit filmulețul la tot satul să te fac de râs? Fii atent cum facem: îi dai Gianinei banii înapoi și îi ceri scuze! Hai… executarea!”, i-a spus Celentano lui Brânzoi. Acesta nu a avut de ales decât să înapoieze banii confiscați, totul pentru a păstra secret un videoclip în care soția sa îl vorbea de rău.  

Giani, Bobiță și Dorel (credite foto Gina Buliga)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 4

În această seară, Bobiță va fi supărat de faptul că pierde orice pariu sportiv făcut cu Vasile: „Mi-ai luat toți banii!”, îi va reproșa acesta primarului. Drept urmare, Vasile îi va face o propunere de nerefuzat: „Nu te supăra, dar nu le ai cu fotbalul. Îți mai dau o șansă să recuperezi toți banii pe care i-ai pierdut, ăia 5.000 de lei. Facem două echipe de câte 6 jucători fiecare și dăm drumul la meci. Te bagi?”. Rămâne de văzut care dintre cei doi va câștiga meciul: cârciumarul sau primarul. 

Noul sezon Las Fierbinți este în fiecare marți, miercuri și joi, de la ora 20:30, la PRO TV.

Citește și:

PE ACELAȘI SUBIECT
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton