Homepage  / Seriale româneşti

Ce se întâmplă în Las Fierbinți, 1 noiembrie 2023. Firicel vrea să impresioneze cu orice preț

Ce se întâmplă în Las Fierbinți, 1 noiembrie 2023. Firicel vrea să impresioneze cu orice preț
4

de Roxana Mirea,

Un nou episod din Las Fierbinți este difuzat în această seară, 1 noiembrie 2023, la Pro TV. Cei de acasă pot urmări aventurile celor mai simpatice personaje din Las Fierbinți. Firicel va încerca să o impresioneze pe cea care a venit până în Fierbinți pentru a-i vizita pe el și soția sa. 

Las Fierbinți, episodul din 1 noiembrie 2023 

Primarul din Fierbinți a fost extrem de încântat să afle că este câștigătorul a 5.000 de euro pentru recordul de cele mai multe jocuri Solitaire câștigate. Însă bucuria i-a fost repede spulberată de Aspirina: „Ce o să zică lumea, presa când o să afle că tu ai 1.523 de ore jucate pe banii contribuabililor?”, l-a întrebat aceasta. Tot ea a venit cu soluția salvatoare: Vasile le poate spune reprezentanților Solitaire că Aspirina este cea care a bătut recordul… totul pentru jumătate din premiu.  

Firicel urma să primească o vizită din partea unei cunoștințe, pe care voia să o impresioneze. Prin urmare, s-a dus la Brânzoi pentru a-i cere cu împrumut un porc, un vițel, 10 găini… iar acesta era dispus să i le dea, însă în schimbul a câtorva ore de muncă: „Un șanț de aici până în grădină, că vreau să trag o țeavă cu apă ca să ud roșiile. Tu vrei să-ți dau porcul pe degeaba? Ți-l vând. Sapă șanțul și-ți dau bani”, i-a propus Brânzoi vecinului său. Cum Firicel nu a fost de acord… schimbul a picat.  

Primarul Vasile (credite foto – Gina Buliga)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 4

În această seară, aventurile fierbințenilor continuă! Robi va spune lucrurilor pe nume și va face public motivul pentru care Vasile a câștigat premiul: „De asta a bătut domnul primar recordul ăsta… că freacă menta!”. Rămâne de văzut ce reacție va avea Vasile la auzul acestor vorbe.  

Firicel va încerca să o impresioneze pe cea care a venit până în Fierbinți pentru a-i vizita pe el și soția sa. Cum? Se va da drept patronul cârciumii lui Bobiță. Dacă ea va mușca momeala sau nu, vom afla în câteva ore.   

Noul sezon Las Fierbinți poate fi urmărit în fiecare marți, miercuri și joi, de la ora 20:30, la PRO TV.

Sursa Foto: Pro TV

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton