; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Ce se întâmplă în ediția din această seară „Temptation Island – Insula iubirii” (1)

Ce se întâmplă în ediția din această seară „Insula iubirii”. Radu Vâlcan, bulversat de mărturisile unei concurente

22 May 2017

În cel de-al patrulea episod al emisiunii „Temptation Island – Insula iubirii' interacțiunile încep să se schimbe radical. Luni, de la ora 20:30, concurentele renunță la strategia lor de a ține ispitele la distanță prin aroganță și se apropie de cei șase bărbați, unele dintre ele recunoscând direct că au avut încă de la început preferați.

Pe ambele insule concurenții își aleg ispitele alături de care vor participa la concursuri pe plajă. Câștigarea tuturor probelor le va aduce celor care vor reuși să iasă învingători un premiu constând într-o ședință foto tematică, plină de senzualitate, iar celor care ies pe locul II o întâlnire de vis. Pentru prima dată pe insula băieților, vor apărea lacrimi, în urma alegerii pe care un concurent o va face, în fața ispitei preferate până atunci.

 Vezi galeria foto >

Însă cea mai mare schimbare se va petrece cu Diana, ale cărei decizii și declarații o vor duce pe un drum fără întoarcere. Protagonistă a ceremoniei focului din această ediție, Diana îi va face lui Radu mai multe dezvăluiri despre ea, despre Ben și despre relația lor, care îl vor lăsa pe acesta perplex.

„Îți mărturisesc că sunt bulversat', îi va spune Radu Vâlcan în timpul ceremoniei, ascultând poveștile ei.

Cum se va termina acest episod și cum se va declara la final Diana, telespectatorii Antena 1 vor vedea luni, de la ora 20:30 pe „Insula iubirii'.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare