; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Ce se întâmplă în ediția de azi a „MasterChef”

01 May 2012

Marțea aceasta o nouă probă în deplasare le este rezervată concurenților rămași în cursă pentru titlul de MasterChef'. După ce au gătit pentru invitații de la nunta lui Edi și a Silviei Stancu, concurenții primesc, în ediția de pe 1 mai, difuzată de Pro TV de la 20.30, sarcina de a găti pentru nu mai puțin de 400 de persoane, la cantina săracilor.

Concurenții se vor împărți din nou în două echipe, una roșie și una albastră, iar Sidia Sissoko, cel care săptămâna trecută a câștigat un avantaj, își va putea alege coechipierii. Mai mult, liderii vor fi responsabili și de preparatele pe care fiecare echipă le va avea de pregătit, deoarece ei vor fi cei care vor trage la sorți meniul echipei sale.

Odată intrați în bucătărie, concurenții vor trebui să dea dovadă că știu să se organizeze mai bine decât la nunta lui Edi Stancu. Mai mult decât atât, faptul că vor avea de gătit pentru persoane defavorizate, cărora le pot oferi o bucurie prin munca depusă de ei în bucătărie, îi va motiva ăi mai mult.

E fabulos, e mai mult o satisfacție sufletească pentru mine și sunt sigură că și pentru colegii mei', va spune Liliana, în vreme ce Mimi va mărturisi și ea că îmi doresc să-i ajut din tot sufletul, cred ca o să fie o experiență unică'.

Cu toate acestea, concurenții nu vor putea evita certurile sau opiniile divergente. La finalul probei, ambele echipe vor primi voturi din partea oamenilor veniți la cantină și se va alege astfel echipa câștigătoare, urmând ca învinșii să  intre sub clocotul probei sub presiune.

Ce preparate vor avea cele două echipe de gătit, ce reacții spectaculoase se vor naște în bucătărie, ce piedici vor avea de trecut concurenții, ce comentarii vor împărți în stânga și-n dreapta jurații, dar mai ales cine câștigă și cine pierde, telespectatorii Pro TV vor afla în ediția MasterChef' de marți, 1 mai, de la 20.30.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare