; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Mondenii 14 03

Ce se întâmplă în această seară la “Mondenii”

17 December 2013

Mondenii 14 03Mondena' Iulia Albu oferă lecţii de modă şi la priveghi în episodul din această seară al emisiunii de la Prima.

Din întâmplare, Mondena Iulia Albu ajunge la un priveghi. Fashionista nu se poate abţine şi analizează chiar şi aici ţinutele oamenilor. Ba chiar învaţă un bătrân cum se suflă nasul la priveghi. Nici mortul nu scapă de ochiul critic al Iuliei, care le sfătuieşte pe rude ca data viitoare să folosească albul din machiajul ei, respectiv Alb de Paris', pentru a-i da o faţă bietului răposat.

De când poliţia i-a luat carnetul, cel mai sincer racheţ din lume e silit să meargă mai mult cu mijloacele de transport în comun. Aşa şi-a găsit şi o nouă vocaţie şi anume explorarea buzunarelor altora.

Cicălitoarea şi Mustaţă se războiesc pe telecomandă. Ea vrea să se uite la telenovele, iar el la meci. Pentru prima dată de când sunt împreună el ripostează. Care este deznodământul în acest caz, aflaţi urmărind Mondenii' diseară, 17 decembrie, de la ora 21:30, la Prima TV.

Mondenul' Serghei Mizil a ajuns de la bal la spital

Doi tineri îşi fac liniştiţi cumpărăturile într-un supermarket. Asta până când îşi face apariţia Dan Negru, care încearcă să-i convingă să cumpere mazăre la promoţie.

Prietenul la nevoie se cunoaşte, iar Serghei Mizil ştie foarte bine asta. Drept dovadă, aflând că un prieten de-al său a suferit un accident şi are nevoie de transfuzie s-a dus să doneze sânge, pentru a-l ajuta. La spital însă, lucrurile iau o întorsătură neaşteptată.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare