; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Fete bune mondenii

Ce se întâmplă în această seară la “Mondenii”

03 December 2013

Fetele Bune, Radu Mazăre şi Cicălitoarea au chef de ceartă, diseară la Mondenii'

Tonciu, Traşcă şi Buruiană merg la o nuntă. Cele trei constată că s-au îmbrăcat la fel. Şi, la fel ca ele şi mireasa. Aşa ceva este inadmisibil! Fetele Bune iau imediat măsuri. După ce îi sparg nasul miresei, pentru că a îndrăznit să se îmbrace la fel ca ele, cele trei au grijă şi de restul invitaţiilor. Nici cavalerii de onoare nu scapă. Iar când se aruncă buchetul şi îi cade în cap lui Tonciu, începe un adevărat război.

Război pare să fie şi la primăria din Constanţa. Mai mulţi consilieri stau în jurul mesei şi discută aprins. Spiritele s-au cam încins şi singurul care le-ar putea calma e primarul Radu Mazăre. Problema este că nimeni nu ştie unde este edilul.

Cicălitoarea şi Mustaţă sunt pe trotuar şi aşteaptă autobuzul. Tocmai au făcut piaţa, aşa că Mustaţă e încărcat cu vreo 20 de pungi de cumpărături. Autobuzul ajunge în staţiei, iar cei doi se urcă în el. Cicălitoarea începe lupta' pentru ocuparea locurilor.

[Not a valid template]

Mondenii' Iulia Albu şi Serghei Mizil se confruntă cu o serie de probleme

La intrarea într-o biserică este amplasată o tarabă cu lumânări, icoane, cruciuliţe şi alte obiecte bisericeşti. Câteva persoane stau la coadă pentru a cumpăra câte ceva. În faţă este o bătrână care se chinuie să aleagă între două lumânări identice. Când în sfârşit se hotărâşte pe care să o ia, apare Dan Negru care-i dă planurile peste cap, spre disperarea celor prezenţi la coadă.

Îndurerată că menajera i-a confundat garderoba cu un maldăr de gunoi şi i-a dat foc, celebra Iulia Albu bate magazinele în căutarea unor haine noi. Cum era de aşteptat, nimic nu pare să-i fie pe plac. Într-un final găseşte articolele mult dorite, însă nu în vitrină sau pe umeraşe ci în… coşul de gunoi.

Copil rebel al regimului ceauşist, Serghei Mizil a ajuns atât de îmbuibat de capitalism încat, în ultima vreme are ceva probleme. Despre ce este vorba, aflaţi urmărind Mondenii' marţi, 3 decembrie, de la ora 22:00, la Prima TV.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare