; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Oana Cuzino

“Ce se întâmplă, doctore?” – ultima ediție din acest sezon

18 December 2015

Sâmbăta aceasta, de la 10.30, Ce se întâmplă, doctore?' vine cu ultima ediție din acest sezon, în care tema principală va fi sărbătoarea. Oana Cuzino va aduce informații utile, dar mai ales savuroase, speciale pentru această perioadă a anului.

Oana Cuzino

Românii au început deja pregătirile pentru Crăciun și, cu precădere, cele legate de gătit. Carnea de porc este alimentul pe care ne bazăm de sărbători. Are toate atuurile unui nutrient de calitate și, contrar spuselor, este excelentă din multe puncte de vedere, mai puțin când vine vorba de exces. Tot pentru masa de Crăciun, Oana Cuzino vine și cu o propunere inedită: carnea de mistreț. Conține mai puține grăsimi, precum și o cantitate ridicată de aminoacizi esențiali, vitamine și săruri.

Andrei Voica  Razvan Fodor

Invitații speciali sâmbăta aceasta vor fi câștigătorul „Masterchef', Andrei Voica și Răzvan Fodor, care vor veni cu o rețetă reinterpretată și mult mai sănătoasă a salatei de boeuf.

Emisiunea Ce se întâmplă, doctore?' revine la Pro TV cu un nou sezon la începutul anului 2016, aducând în fiecare sâmbătă ediții pline de sfaturi utile și informații despre sănătate, alimentație și îngrijire.

Ce se întâmplă, doctore?' este emisiunea în care Oana Cuzino acordă atenție celui mai important aspect din viața noastră – sănătatea şi caută răspunsuri, împreună cu invitații săi, la tot ce este necesar pentru a rămâne în formă atât fizic, cât și psihic.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare