; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Oana Cuzino.

„Ce se întâmplă, doctore?” a revenit la Pro TV în cadrul știrilor. Emisiunea împlinește anul acesta 18 ani

28 September 2020

Emisiunea Ce se întâmplă, doctore? revine pe ecrane din 28 septembrie! Ne aflăm într-un moment în care toată lumea este mai preocupată ca niciodată să primească informații relevante și utile din domeniul sănătății. Ce se întâmplă, doctore? vine în ajutorul nostru și ne aduce informația esențială din sănătate, livrată acolo unde o așteaptă publicul, la Știrile dimineții de la PRO TV. 

 

„Emisiunea noastră a intrat în era majoratului, a împlinit 18 ani, acum, într-un an în care sănătatea noastră este poate mai importantă ca oricând și preocuparea oamenilor este axată pe consolidarea și mentinerea ei. În noul sezon vom încerca să abordam și alte subiecte medicale cu care se confruntă oamenii, în afara subiectului principal al zilei, respectiv pericolul infecției cu virusul Sars Cov2. Ne vom referi la afecțiunile sezoniere ce se exacerbează odată cu sezonul rece, afecțiunile reumatismale, cardiace, alergiile de toamnă, afecțiunile gastrointestinale, modificarile de dispoziție și multe altele. Bineînțeles, venim în ajutorul celor preocupați de consolidarea sistemului imunitar a tuturor membrilor familiilor, de la mic la mare, prin remedii care țin de stilul nostru de viață zilnic, suplimentarea adecvată și remediile naturale care ne sunt la îndemână. Ne preocupă și inovația în terapia oncogenică, ce a făcut un salt uriaș cu ajutorul tehnologiei prin medicina personalizată, imunoterapie și terapiile farmacogenetice, care ajută medicul oncolog în stabilirea celui mai potrivit model de tratament al pacienților cu cancer, crescând calitatea vieții și speranța de viață a acestora. Vom discuta și despre medicina digitală, vom face cunoscute publicului aplicațiile mobile sau dispozitivele portabile care ne sunt accesibile pentru a monitoriza starea de sănătate a pacienților cronici, tratarea și monitorizarea  la distanță.” Oana Cuzino

 

Din 28 septembrie, de luni până vineri, în fiecare dimineață, Ce se întâmplă, doctore? ne aduce informațiile relevante din sănătate în cadrul Știrilor PRO TV!

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare