; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Top Chef_2

Ce se întâmplă diseară la „Top Chef”

18 November 2013

Concurenţii de la „Top Chef' – emisiune nominalizată la Premiile TVmania – au avut grijă ca în timpul Festivalului George Enescu, membrii Orchestrei din Berlin să mânânce bine şi să se bucure de momentele petrecute la Casa Vernescu, imagini ce vor putea fi urmărite astăzi, de la ora 20:30, la Antena 1.

Top Chef_2

Toată echipa „Top Chef' şi-a unit forţele pentru ca artiştii veniţi din Germania să fie cât mai bine primiţi. Astfel că, Alina i-a primit pe nemţi şi a avut grija ca atmosfera să fie una plăcută. Nicolai Tand  şi-a pus în aplicare, alături de concurenţi, abilităţile de ospătar, servindu-i pe artişti.

Cu toate că la pregătirea meniului concurenţii au fost puşi la grea încercare de către membrii juriului, căpitanii celor două echipe fiind nevoiţi la mijlocul probei să treacă pe baricada adversă, bucătarii s-au descurcat de minune, invitaţii având numai cuvinte de laudă la adresa lor.

Telespectatorii care vor urmări „Top Chef' de la ora 20:30, la Antena 1, vor putea vedea reacţiile membrilor Orchestrei Filarmonice din Berlin, la degustarea preparatelor făcute de concurenţi.

Votează și TVmania te premiază!

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare