; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Ce se întâmplă diseară la „Românii au talent”

15 March 2013

Diseară, de la ora 20.30, juriul de la “Românii au talent” va fi pus la încercare de numere care mai de care. Adrenalina va atinge cote maxime când doi concurenţi vor reuşi să lase în stare de şoc atât juriul, cât şi spectatorii.

Doi tineri şi-au început timid numărul de parkour, însă nimeni nu se aştepta la ceea ce avea să urmeze: din senin, aceştia au sărit pe rând peste masa juriului aterizând direct în sală.

Smiley şi Pavel Bartoş au venit şi ei imediat pe scenă, impresionaţi de ceea ce au văzut şi pentru a se asigura că aterizarea celor doi a avut loc în siguranţă. Dacă s-a lăsat sau nu cu accidentări, veţi vedea diseară, de la ora 20.30, la Pro TV.

O altă surpriză a ediţiei de astăzi e prezenţa pe scenă a lui George Toader, fratele pizzerului Claudiu Toader, cel care a făcut senzaţie în sezonul cu numărul doi al show-ului de la “Românii au talent” ajungând chiar până în semifinală.

George a pregătit un număr cel puţin la fel de spectaculos în încercarea de a convinge juriul şi de a atinge performanţa fratelui său. Aşa cum era de aşteptat, Smiley şi Bartoş au început un adevărat război cu aluat în spatele scenei.

c1k3263

Picture 1 of 2

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare