; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Ce se întâmplă diseară la preselecţiile “MasterChef”

19 March 2013

O poliţistă, o actriţă şi un somelier îşi vor disputa mult râvnitul şorţ în emisiunea “MasterChef”, difuzată diseară, de la ora 20.30, pe Pro TV.

După ce în primele două ediţii multe şorţuri au plecat către concurenţi fericiţi, dar s-au împărţit şi comentarii acide, marţi, pe Pro TV, lupta pentru “MasterChef” se strânge.

O poliţistă, o actriţă şi un somelier sunt doar câţiva dintre concurenţii care săptămâna aceasta se vor prezenta în faţa celor trei chefi, cu speranţa că vor reuşi să îi impresioneze. Indiferent dacă în faţa juriului vor fi etalate preparate tradiţionale româneşti sau, la polul opus, platinguri excentrice, juraţii vor rămâne la fel de intransigenţi.

Un moment plin de energie va fi oferit şi de o tânără concurentă basarabeancă, ce nu se va sfii să îşi ţină în frâu emoţiile prin cântec: aceasta va pregăti platingul în faţa chefilor în timp ce va cânta un cântec în limba rusă.

Diseară se va prezenta în competiţie chiar şi un concurent din Portugalia, care va reuşi să îi uimească pe juraţi cu un preparat neobişnuit: coada de taur.

Din meniul de marţi seară nu vor lipsi nici momentele savuroase, mai ales că cei trei chefi nu vor duce lipsă de inspiraţie şi se vor şicana reciproc.

“Mie îmi place puţin când e câte unul arogant cu tine”, va glumi chef Cătălin cu chef Sorin, în vreme ce lui chef Florin îi va spune amuzat: “Să-ţi amintim că în primul sezon nu aveam loc de tine la dulciuri?”.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare